BMC staat voor u klaar... juist nu

Het coronavirus heeft ingrijpende gevolgen voor onze samenleving en economie. We hebben te maken met een situatie die niemand ooit heeft meegemaakt. Organisaties hebben momenteel de handen vol aan maatregelen in het kader van het coronavirus en -crisis. Ook in deze turbulente en onzekere tijden staan wij klaar om u te helpen.

Ondersteuning van uw organisatie

Er komen momenteel veel nieuw in te regelen taken op de publieke sector af die snel en goed ingeregeld moeten gaan worden. Lees meer over onze intiatieven om u hierbij te ondersteunen. 

 

Uit de dagelijkse coronapraktijk van een BMC'er

In deze rubriek laten we BMC-medewerkers aan het woord, die ook tijdens deze crisis volop bezig zijn om onze opdrachtgevers te ondersteunen. We hopen met deze veldinterviews mensen binnen en buiten BMC te inspireren door ervaringen met elkaar te delen over onze aanpak van de coronacrisis.

 

Hulpactie

Ook in coronatijd maken BMC-adviseurs het verschil. Ze vinden bijzondere manieren om zich vrijwillig in te zetten voor organisaties, hun medewerkers, cliënten en/of inwoners. Lees meer over hun projecten. 
Heeft u ook een project binnen uw organisatie waar onze adviseurs - op vrijwillige basis - aan kunnen bijdragen? Bel dan naar de hulplijn van BMC (033 – 44 59 444) of mail naar hulplijn@bmc.nl. Samen staan we sterk, ook tijdens deze crisis. 

 

Opinie

Een aantal van onze collega's schrijft regelmatig een column. Lees hier de columns over corona-gerelateerde onderwerpen. 

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement