Kom werken als senior adviseur

Je hebt inmiddels een aantal mooie functies vervuld, complexe projecten begeleid of op strategisch niveau teams geleid binnen de publieke sector. Je kijkt met trots terug op het (maatschappelijk) resultaat dat je samen met collega's en partners hebt bereikt. Maar bent ook toe aan een nieuwe uitdaging, want die ga je nooit uit de weg. Daarbij zoek je een plek waar je jouw expertise kunt uitdragen of jezelf in een voortrekkersrol kunt ontwikkelen. In de functie van senior adviseur bij BMC komt dit allemaal samen. Daarbovenop komt ons duurzame netwerk, waar je optimaal gebruik van kunt maken.

Bekijk onze senior adviseur vacatures

Wil je meer weten over het werk als senior adviseur bij BMC? Bekijk dan nu de video.

Kom werken als senior adviseur

Bij BMC vormen we samen met onze opdrachtgevers en partners een duurzaam netwerk – gedreven door inhoud – dat al 35 jaar diepgeworteld is in de publieke sector. Met elkaar werken we samen aan complexe vraagstukken. We brengen vernieuwing en dragen bij aan de kwaliteit van de publieke zaak. In het belang van de inwoner, leerling en cliënt. BMC biedt jou een grote diversiteit aan opdrachten, waardoor jij je positie als boegbeeld op inhoudelijk vlak vergroot.

Toonaangevende en interessante opdrachtgevers

Als senior adviseur bij BMC werk je aan opdrachten bij toonaangevende en interessante opdrachtgevers in de publieke sector. Denk aan gemeenten, provincies, de rijksoverheid, corporaties, waterschappen, jeugdhulporganisaties, onderwijs- of zorgaanbieders. Hoe je dat doet, verschilt per keer. Je werkt bijvoorbeeld als interim-manager of je zet je tanden in een vraagstuk of project met een strategisch of complex karakter. De ene keer ben je als enige BMC’er betrokken bij een opdracht, de andere keer werk je in teamverband met andere bevlogen BMC’ers: trainees, (senior) adviseurs of managing consultants. Dat laatste doen we steeds vaker, omdat vraagstukken en opgaven steeds complexer worden.

Denken én doen

Als organisatie is BMC blijvend in beweging, ook in hoe we ons organiseren. Hierdoor kunnen we onze opdrachtgevers blijvend ondersteunen bij hun uitdagingen. Wij beschikken over diepgaande kennis, expertise en ervaring over de gehele breedte van de publieke sector. Dit stelt ons in staat om over de grenzen van onze opdrachten heen te kijken en kennis, expertises en partners aan elkaar te verbinden. Onze expertise is bovendien domeinoverstijgend, waardoor we onze opdrachtgevers volledig kunnen bedienen: van onderzoek en advies tot implementatie. Bij BMC gaan denken en doen hand in hand. We maken bedachte oplossingen waar en brengen ons advies in de praktijk. Je doet bij BMC werk dat ertoe doet en wij bieden jou hier alle mogelijkheden toe.

Meer weten? Lees dan hier verder over ons werk en onze expertises.

Waarde toevoegen

Onze drive is dat we écht waarde willen toevoegen aan onze opdrachten, met de inwoner, leerling en cliënt als uitgangspunt. Een BMC-uitdrukking die je vaak hoort (of zelf zal gebruiken) is ‘invoegen én toevoegen’. Dit betekent ook dat we altijd kritisch kijken naar de vraag die voor ons ligt. Met onze kennis en ervaring delen we een breder perspectief en pellen we het vraagstuk af: we gaan op zoek naar de vraag achter de vraag. In onze benadering stellen we altijd de opgave centraal. We kijken over de grenzen van onze opdrachten en expertisegebieden naar het grotere geheel. Samenwerking is hierbij cruciaal. En dat vind je bij BMC.

De kracht van samen

Bij BMC sta je er niet alleen voor, ook niet als je als enige BMC’er bij een opdrachtgever werkt. Je maakt deel uit van een warm netwerk van BMC-collega’s. BMC'ers met een verscheidenheid aan expertises, die graag met je meedenken of je willen helpen. We vinden elkaar ook in werk- en expertisegroepen, waar we ons inhoudelijke profiel of onze (advies)producten en concepten met elkaar (door)ontwikkelen. Door verschillende professionele brillen te combineren, leren we van elkaar. We vullen elkaar aan.  Als senior adviseur heb je een belangrijke voorbeeldfunctie. Collega's zien jou als een waardevolle sparringpartner. Je vervult een mentorrol in de ontwikkeling van trainees en adviseurs op zowel professioneel als inhoudelijk vlak. Ook kun je als docent van betekenis zijn in de carrière van collega's.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij hechten ook veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling; die staat bij ons centraal. Een goede sparringpartner op dit vlak is je commercieel manager. Samen geven jullie je ontwikkelbehoefte vorm en beoordelen jullie waar (commerciële) kansen liggen of hoe je deze kunt creëren. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Zo heb je ongelimiteerd toegang tot het BMC-ontwikkelcentrum met diverse leer- en ontwikkellijnen in verschillende leervormen. Ook heb je volop ruimte om marktkansen te vertalen naar product-marktcombinaties. Zo organiseren we regelmatig kennissessies, bijeenkomsten en workshops, zowel binnen jouw vakgebied als BMC-breed. Je hebt zelf de regie over je persoonlijke ontwikkeling; wij ondersteunen je hierbij.  Onze aandacht voor ontwikkeling maakt ons elke dag een beetje beter.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar senior adviseurs met verschillende expertises en achtergronden. Je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding afgerond en minimaal 6 jaar relevante werkervaring in de publieke sector. Je beschikt over omgevingssensitiviteit en kunt goed communiceren en analyseren. Je bent resultaatgericht, toont initiatief en beschikt over een gezonde dosis ondernemerschap.

Meer informatie? Klik dan hieronder op het voor jou relevante vakgebied.

Meer informatie

Wil je meer weten over wat het werk als senior adviseur bij BMC inhoudt? Heb je een vraag of wil je meer informatie over jouw mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in en stuur (optioneel) je CV mee. Wij nemen dan graag contact met je op.

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement

    Ook interessant: