Kom werken als adviseur

Je werkt inmiddels enkele jaren in de publieke sector of bent van plan de overstap te maken. Je wilt graag een maatschappelijke bijdrage leveren. Dit geeft je werk nog meer betekenis en jou veel voldoening. Je bent toe aan een volgende stap en zoekt een rol waarbij je van meerwaarde bent of je impact kunt vergroten. Waar je je kunt (door)ontwikkelen tot expert. Bij een organisatie die je volop ruimte biedt voor zowel persoonlijke als loopbaanontwikkeling. Je vindt het allemaal als adviseur bij BMC! En je krijgt er ook nog eens een club warme en betrokken collega's bij.

Bekijk onze adviseur vacatures

Wil je meer weten over het werk als adviseur bij BMC en wat dit jou brengt? Bekijk dan nu de video.

Kom werken als adviseur

Als adviseur ben je in vaste dienst bij BMC. Je werkt aan verschillende opdrachten – met veel afwisseling – in de publieke sector. Bijvoorbeeld bij gemeenten, provincies, de rijksoverheid, corporaties, waterschappen, jeugdhulporganisaties, onderwijs- of zorgaanbieders. Hoe je dat doet, verschilt per keer. Dat kan op interim-basis zijn, maar je kunt ook aan een vraagstuk of project werken. Het werk als adviseur is heel dynamisch. De ene keer pak je een grote opdracht op, het andere moment ben je met wel drie opdrachten tegelijk bezig. Je werkt regelmatig als enige BMC’er aan een opdracht, maar omdat vraagstukken en opdrachten steeds complexer worden, doe je dit ook steeds vaker in een team van BMC-collega's.

Inhoudelijk interessant en uitdagend werk

De expertise van BMC overstijgt de domeinen binnen de publieke sector. Met onze diepgaande kennis, expertise en ervaring over de gehele breedte van de sector, bieden wij onze opdrachtgevers een volledig palet aan dienstverlening: van onderzoek en advies tot implementatie. Hierdoor zijn wij de juiste partner, zeker ook gezien de toenemende complexiteit van uitdagingen en opgaven waar de publieke sector voor staat. Dit maakt het werk als adviseur inhoudelijk interessant én uitdagend. Je krijgt veel en verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken wat het beste bij je past in werk dat ertoe doet voor inwoner, leerling en cliënt.

Meer weten? Lees dan hier verder over ons werk en onze expertises.

Persoonlijke ontwikkeling

Samen met onze commercieel manager beoordeel je welke opdrachten interessant zijn of het beste bij je passen. Je voert zelf de regie over je persoonlijke ontwikkeling en de verdieping van je vakmanschap. De commercieel manager ondersteunt je hierbij, onder meer als sparringpartner en HR-verantwoordelijke. Onze ontwikkelingsmogelijkheden zijn onbegrensd. Zo heb je toegang tot het BMC-ontwikkelcentrum, waar je allerlei workshops, trainingen, leerlijnen en opleidingen in verschillende leervormen kunt volgen. Je kunt ook deelnemen aan werk- en expertisegroepen of (advies)producten en concepten ontwikkelen. Of je vindt je roeping door je – naast je baan als adviseur – in te zetten als leer- en ontwikkelmanager, of als docent binnen het ontwikkelcentrum. Onze aandacht voor ontwikkeling maakt ons elke dag een beetje beter.

Meer weten over onze visie op leren en ontwikkelen? Lees dan hier verder.

De kracht van samen

Hoewel je bij onze opdrachtgevers aan het werk gaat, sta je er niet alleen voor. BMC'ers zoeken elkaar bewust op. Om te sparren, elkaar te helpen, te reflecteren of om expertise op te halen. En je collega’s leren weer van jou. Halen én brengen is een sterk kenmerk van onze cultuur . Dit stelt ons in staat om onze opdrachten naar een hoger niveau te tillen en zo onze impact te vergroten. Ook organiseren we regelmatig bijeenkomsten en masterclasses, zowel binnen je eigen vakgebied als BMC-breed. Zo leren we van elkaar, met elkaar en door elkaar. Wat we leren, nemen we mee naar een volgende opdracht – met kruisbestuiving tot gevolg. Natuurlijk is er ook ruimte voor persoonlijke verbinding, ontspanning en het vieren van gezamenlijke successen. We organiseren jaarlijks een BMC-feest en ook Jong BMC organiseert verschillende activiteiten.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar adviseurs met verschillende expertises en achtergronden. Je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding afgerond en bent minimaal 2 jaar werkzaam in de publieke sector. Je wilt het verschil maken. Daarnaast ben je communicatief sterk en resultaatgericht, en heb je analytisch vermogen. Je vakmanschap combineer je met ondernemerschap. Afhankelijk van je achtergrond kun je bij BMC op 6 verschillende vakgebieden als adviseur aan het werk.

Kies hieronder het vakgebied dat voor jou relevant is en lees meer over het werk van onze adviseurs in dit specifieke expertisegebied.

Meer informatie

Meer weten over wat jou te wachten staat als adviseur bij BMC? Heb je een vraag voor ons of wil je meer informatie over jouw mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in en stuur (optioneel) je CV mee. Wij nemen dan graag contact met je op. 

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement

    Ook interessant: