Vermenigvuldig jouw potentieel

Je hebt heel wat in je mars. Als mens. Als werkende mens. Het zit in je om bij te willen dragen. Aan beweging, verbetering en vooruitgang in de maatschappij. Bij BMC zal dat wat jij kunt betekenen nog eens extra groeien. Jouw potentieel om verschil te maken komt bij ons maximaal tot bloei. Bovendien: wat je deelt, vermenigvuldigt. Vergroot jouw maatschappelijke impact. Kom werken bij BMC.

Werken bij BMC

Welkom bij BMC, hét adviesbureau voor de publieke sector. Als BMC’er draag je duurzaam bij aan effectieve, krachtige oplossingen voor maatschappelijke en/of bestuurlijke uitdagingen. Dat doe je niet alleen: je collega’s zijn net zo gemotiveerd om een stapje extra te zetten voor onze opdrachtgevers. BMC’ers staan bekend om hun betrokkenheid, waardoor je je echt onderdeel zult voelen van BMC.

Ontwikkel jezelf, deel je expertise

Of je als trainee, adviseur, senior adviseur, of managing consultant voor ons aan de slag bent: alle kennis en ervaring die we opdoen, delen we met elkaar. In ons unieke BMC academie volg je interessante opleidingen en trainingen, e-learnings, workshops, webinars en andere leervormen. 

Dat wat we leren in opdrachten, uit onszelf en in leerprogramma’s nemen we weer mee naar een volgende opdracht. Zo ontstaat een kruisbestuiving vanuit onze gezamenlijke expertise en vergroten we onze impact. Onderdeel worden van BMC werkt als een vliegwiel op dat wat jij kunt betekenen.

Werken bij BMC

De kracht van samen

Wat je deelt, vermenigvuldigt. Dat ervaren wij iedere dag bij BMC. Door onze unieke manier van werken groei jij, groeien je collega’s en groeit de opdrachtgever. Samen zorgen we voor een bloeiende samenleving. Als BMC’er  lever je innovatieve en werkende oplossingen die het verschil maken voor mensen in Nederland. Voor inwoners. Voor leerlingen. Voor cliënten.

Onze expertise

Wij onderscheiden ons door hoogwaardig advies en onderzoek te koppelen aan implementatie met daadkracht. Oftewel: we koppelen advies aan de praktijk. Dat doen we voor uiteenlopende opdrachtgevers in de hele publieke sector, zoals gemeenten, provincies, de rijksoverheid, de corporatiesector, waterschappen, het onderwijs of jeugd- en zorgaanbieders.

Lees meer over onze expertise en wat ons kenmerkt als adviesbureau én werkgever!

Individueel of als team: altijd samen

Als BMC’er werk je aan diverse, afwisselende en inhoudelijke opdrachten.  Als trainee of (senior)adviseur werk je bij de opdrachtgever, bijvoorbeeld als interim professional of -manager, vaak met een specifieke opdracht. Of je werkt aan een (strategisch)vraagstuk of project. Als Managing Consultant doe je onderzoek en lever je strategisch advies over complexe maatschappelijke en/of bestuurlijke opgaven.

Of je nu werkt als trainee, (senior)adviseur of managing consultant. Of je aan één of meerdere opdrachten werkt, individueel of samen met collega’s: je bent altijd onderdeel van het BMC-team. Je kunt dus altijd een beroep doen op de kennis, expertise en ervaring van je collega’s en die van ons netwerk.

Klik hieronder voor meer informatie.

Pieter Vermaas, algemeen directeur BMC

“Hartelijk welkom bij BMC, al 37 jaar diepgeworteld in de publieke sector. Je hebt nu toegang tot ons inhoudsgedreven netwerk, dat bestaat uit verbindende collega’s, betrokken partners en gedreven opdrachtgevers. In een ondernemende omgeving werken we met elkaar aan kennisontwikkeling én innovatieve praktijkoplossingen voor de publieke sector. BMC gelooft in de kracht van onze verschillen. Met onze gecombineerde kwaliteiten maken we maximaal impact: Voor inwoners. Voor leerlingen. Voor cliënten.”

Lees meer over onze cultuur en organisatie

Meer weten?

Neem contact op met onze recruiter of vul jouw gegevens in en wij bellen jou!
 

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement

    Ook interessant: