Werving en selectie in de publieke sector

Op zoek naar nieuwe medewerkers? BMC is uw betrouwbare partner op het gebied van werving en selectie in de publieke sector. We leveren energieke professionals die midden in de samenleving staan. BMC neemt de werving en selectie van uw nieuwe medewerker volledig uit handen. Benieuwd hoe we u helpen bij de zoektocht naar een nieuwe collega? Lees dan snel verder, of neem meteen contact met ons op.

Neem contact op

Kom alles te weten over werving en selectie:
Wat is werving en selectie?
Werving en selectie via BMC
Stappenplan werving en selectie
Onze opdrachtgevers
Meer dienstverlening van BMC
Adviseurs werving en selectie
Werving en selectie uitbesteden

Wat is werving en selectie?

Werving en selectie is het vinden, selecteren en in dienst nemen van nieuwe collega’s. Dat proces kost tijd, en het kost vaak veel moeite om de juiste professional te vinden. Daarom kun je er als publieke organisatie ook voor kiezen om werving en selectie uit te besteden. Wij nemen je het hele werving- en selectieproces graag uit handen. Lees hieronder meer over de voordelen van werving en selectie uitbesteden aan BMC.

Werving en selectie via BMC 

BMC regelt werving en selectie voor de overheid, voor het onderwijs en voor andere publieke organisaties. Daarbij richten we ons op kandidaten die wel nieuwsgierig zijn om te solliciteren, maar nog niet actief op zoek zijn. We brengen deze kandidaten en onze vacatures op innovatieve wijze bij elkaar. Wanneer de wervingsprocedure is afgerond, selecteren wij de kandidaten op de door u gewenste kwaliteiten en competenties.

Stappenplan werving en selectie 

Het team van BMC Werving en Selectie zet zich op een creatieve en proactieve manier in voor uw werving. Onze consultants en recruiters brengen uw vacature onder de aandacht bij de juiste mensen. Zo vindt u snel de kandidaat die bij uw organisatie past!

Daarbij volgen we de volgende vier stappen:

  1. We nodigen na een cv-selectie de beste kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek, waarbij we de competenties toetsen.

  2. We bieden u maximaal drie kandidaten aan.

  3. U selecteert welke kandidaten u uitnodigt voor een sollicitatiegesprek, waarbij wij de communicatie met de kandidaat verzorgen.

  4. Zijn jullie het eens over de arbeidsvoorwaarden? Dan kunt u zich verder voorbereiden op de indiensttreding van uw nieuwe medewerker.

In de tussentijd houden we contact over het wervingsproces. Zo komen we tot een optimaal resultaat.
 

Onze opdrachtgevers

Roland Koel - Domeinmanager Stad en Bestuur, Den Haag:
“BMC bijt zich in de opdracht vast totdat ze je geschikte kandidaten hebben gevonden. En tussentijds houden ze je goed op de hoogte.”

Sabine Marges - Manager Dienstverlenende Afdelingen, Probiblio:
“Ondanks de pittige vacatures, heeft BMC een mooie klus geleverd.”

Programmamanager Cluster Stad, Gemeente Dordrecht:
“Het was een hele zware klus maar jullie hebben het heel goed gedaan.”
 

Bekijk ook onze andere dienstverlening

Hilde Weerts senior consultant 06 - 46 03 40 76
Ruth Dara-Akinsola senior recruiter/consultant 06 - 13 32 73 89
Marleen Wittenberg manager 06 - 30421732
Drohn Tewari recruiter 06 - 83 49 62 46
Suzanna van Vliet senior consultant

Werving en selectie uitbesteden

Je werving en selectie als organisatie in de publieke sector uitbesteden? Neem hieronder contact op, we helpen je graag op weg.

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement