BMC opleidingen en trainingen

Voor medewerkers in de publieke sector die willen groeien

De beste leermeester is de dagelijkse praktijk. Je maakt keuzes, krijgt feedback, komt jezelf tegen en hebt vragen waarover je wilt sparren met anderen in het vak. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen. Dat is belangrijk om je functie goed te kunnen uitoefenen. Maar je zoekt ook uitdaging en nieuwe energie. Steeds beter worden. Nieuwe wegen vinden. En nieuwe mensen ontmoeten. 

Actueel en praktijkgericht 

Dat bieden we bij BMC. Kennis delen is een belangrijke bron voor onze inspiratie en onze kwaliteit. We zijn een expertise-­ en ontwikkelorganisatie met jarenlange ervaring in het trainen en opleiden van medewerkers in het publieke domein. Onze opleidingen en trainingen zijn praktijk- en marktgericht, dus zeer actueel. Je krijgt nieuwe contacten, doet nieuwe inzichten op en leert nieuwe vaardigheden. Met een opleiding of training van BMC breng je nieuw elan in je dagelijkse werk. 

Bekijk ons aanbod of lees meer over onze opleidingen en training via onderstaande pagina’s. Heb je vragen of wil je advies over welke opleiding bij jou past, bekijk dan de pagina Opleidingsadvies en contact

Incompany trainingen en ontwikkelmogelijkheden bij BMC

Naast opleidingen en training voor medewerkers, biedt BMC ook maatwerk en incompany opleidingsactiviteiten voor bedrijven. En wil je werken voor de publieke sector en wil je jezelf verder ontwikkelen in je vak, misschien is een carrière of een traineeship bij BMC dan wat voor jou. Je leest er meer over op onderstaande pagina’s.