BMC Academie: opleidingen en trainingen

Al meer dan 35 jaar draagt BMC met raad en daad bij aan een betere publieke sector. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan effectieve, krachtige oplossingen voor maatschappelijke en bestuurlijke uitdagingen. Met de BMC Academie delen we onze kennis en expertise vanuit dezelfde betrokkenheid. We helpen organisaties en talenten in hun ontwikkeling, zodat we samen de publieke sector verder kunnen helpen.

Actueel en praktijkgericht

Alle opleidingen en trainingen van de BMC Academie stellen we in nauw overleg met onze (senior) adviseurs op. Onze ervaringsdeskundigen kennen de uitdagingen, vraagstukken en ontwikkelingen binnen hun vakgebied, waardoor onze lesprogramma’s zijn afgestemd op de dagelijkse praktijk van overheidsprofessionals. En we overleggen met onze opdrachtgevers hoe we de programma’s kunnen aansluiten op vraagstukken die spelen binnen hun organisaties. 

Opleidingen en trainingen

Bekijk hieronder ons aanbod en lees meer over onze opleidingen en trainingen. Meer informatie over onze certificatie, onze opleidingslocatie en andere praktische informatie vind je hier.

Onze opleidingsvormen

De BMC Academie biedt professionals in de publieke sector drie opleidingsvormen: Incompany op maat, Individueel en Traineeships.

De incompany op maat opleidingen en trainingen

De Incompany op maat opleidingen en trainingen stemmen we volledig af op de wensen en behoeften van uw organisatie en medewerkers. Samen met u bepalen we het lesprogramma van de opleiding en kiezen we een leervorm die past bij uw medewerkers. Daarbij staat altijd onze inspirerende en mensgerichte aanpak centraal. De lessen organiseren we op uw locatie, in ons hoofdkantoor te Amersfoort, online of in een hybride vorm.

Opleidingen en trainingen voor professionals

Investeren in je persoonlijke groei, het opvijzelen van basiskennis, digitale vakvaardigheden opdoen; als professional in de publieke sector kan je je altijd verder ontwikkelen. De BMC Academie biedt een wisselend aanbod van trainingen waarmee individuele professionals zich op verschillende vlakken kunnen ontplooien. Omdat je dit samen met professionals van andere organisaties doet, zijn deze opleidingen ook een mooie kans om te netwerken en best practices uit te wisselen.

Traineeships

BMC heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het opleiden, begeleiden en detacheren van nieuwe, hoogopgeleide talenten voor de publieke sector. Dat doen we niet alleen met onze eigen trainees, maar ook met nieuwe talenten van uw organisatie. Het traineeprogramma stemmen we af op ontwikkelingen in de markt en wat u als opdrachtgever belangrijk vindt. Omdat wij de talenten begeleiden, blijft de tijdsinvestering voor u beperkt.

Meer informatie

Wilt u weten hoe BMC academie uw organisatie kan ondersteunen? Of heeft u vragen over een opleiding of training? Neem dan contact op met de BMC Academie via het contactformulier hieronder of 033 - 49 65 200.

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement

    Reacties van deelnemers:

    Ik ben onder de indruk van de aanwezige kennis en kunde van de trainers, maar ook van het kennisniveau van de mede cursisten. Ik wil BMC dan ook hartelijk bedanken dat ik deze cursus bij jullie heb mogen volgen!

    Erwin H.
    Financieel adviseur