Praktische informatie

opleidingsvormen
locatie
inschrijven en betalen
certificering

Diverse, aantrekkelijke, eigentijdse opleidingsvormen

We bieden opleidingen, trainingen en workshops, op ons hoofdkantoor in Amersfoort of incompany op een eigen locatie. Een deel van onze trainingen en opleidingen wordt klassikaal aangeboden en een deel online via e-learning en micro learnings, gehost door StudyTube. In de toekomst bieden we ook games aan, waarbij via gamifications nieuwe competenties worden aangeleerd. De meeste huidige vaardigheidstrainingen worden blended aangeboden, een combinatie van klassikaal en e-learning. 

StudyTube: efficiënt en flexibel

StudyTube is een platform dat deelnemers toegang geeft tot ruim 240 e-­trainingen in uiteenlopende onderwerpen: mondelinge vaardigheden, schriftelijke vaardigheden, persoonlijke effectiviteit, projectmanagement, presenteren et cetera. Daarnaast biedt het platform ook ruim 300 micro learnings. Dit is een slimme techniek waarbij content meerdere keren per week of dagelijks tijdens korte leermomenten (drie tot vijf minuten) wordt aangeboden. Door de informatie op te delen in kleine bites, wordt de content gemakkelijk te begrijpen en snel te verwerken. Digitaal leren biedt de flexibiliteit om zelf te bepalen waar, wanneer en in welk tempo je jezelf ontwikkelt. Kies je voor een blended opleiding, dan bereid je je via e-learning voor op de klassikale bijeenkomst. Met de verworven theoretische kennis kun je in de klassikale bijeenkomst snel de diepgang zoeken. Dat geeft ruimte om samen interactief te oefenen met opdrachten en casuïstiek. We zijn continu bezig met aanbod verder ontwikkelen. In StudyTube worden op termijn ook de e-learnings over vakkennisgebieden aangeboden.

Opleidingslocatie

Foto van een algemene ruimte in Data Club Office AmersfoortVrijwel alle trainingen en opleidingen vinden plaats in het BMC hoofdkantoor in Amersfoort. We zijn gevestigd in het Data Club Offices gebouw, een inspirerende werkplek met vele faciliteiten, waarvan je als deelnemer van onze opleiding gebruik kunt maken. Zo zijn er diverse leuke plekken om elkaar te ontmoeten, een gezellig restaurant, flexibele werkplekken voor als je na de training nog lekker wilt doorwerken en er is gratis parkeren. 

Lekker centraal, goed bereikbaar

Ons kantoor is gevestigd aan de Databank 26-30 in Amersfoort, direct aan de A1 en daardoor goed bereikbaar met de auto en het dichtstbijzijnde station is Amersfoort Schothorst, op 19 minuten loopafstand. 

Inschrijven en betalen

Je kunt je inschrijven op de pagina van de opleiding van je keuze. Bij je inschrijving wordt naar het KvK-nummer van je bedrijf of de organisatie waar je voor werkt, gevraagd, zodat we de juiste gegevens hebben voor de factuur. Als je je hebt ingeschreven, ontvang je direct een bevestiging via e-mail en binnen een paar dagen de factuur. De factuur wordt gestuurd naar het e-mailadres dat bij de inschrijving en het bijbehorende KvK-nummer is opgegeven. Op je inschrijvingsformulier kun je ook aangeven of er een inkoopnummer op de factuur moet worden vermeld.

Verhinderd? 

Ben je verhinderd, neem dan contact op met de BMC academie. Het is mogelijk om een collega in jouw plaats te laten deelnemen, mits hij of zij in de doelgroep past. Bij annulering binnen 60 dagen voor aanvang van de bijeenkomst, brengen wij het volledige bedrag in rekening, ook als niemand jouw plaats kan innemen. Als er te weinig deelnemers zijn, dan heeft BMC het recht de bijeenkomst te annuleren of te verplaatsen. Wij realiseren ons dat dit vervelend kan zijn en proberen daarom met een alternatief te komen.

Inbegrepen

Heb je gekozen voor een opleiding of training die de hele dag duurt? Dan zijn lunches en catering bij de prijs inbegrepen. Bij opleidingen die ‘s avonds plaatsvinden, is het diner vaak ook inbegrepen. En bij alle opleidingen is het studiemateriaal bij de prijs inbegrepen (tenzij anders vermeld op opleidingspagina). 

Op onze trainingen en opleidingen is een BTW-tarief van 21% van toepassing. We zijn geregistreerd bij Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) dus we kunnen ook BTW vrij factureren.

Certificering

Na afronding van een opleiding of training bij BMC, krijg je een bewijs van deelname. 

BMC biedt ook door het SKJ geaccrediteerde trainingen aan (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd), waarmee je kunt voldoen aan de voorwaarden voor (her)registratie. Op de pagina van de trainingen lees je hoeveel punten je na het voltooien van de training krijgt toegekend. Na het voltooien krijg je een certificaat dat je zelf kunnen uploaden op de site van het SKJ.

Cedeo-erkende aanbieder

De opleidingen van BMC zijn sinds 2016 Cedeo-gecertificeerd. Cedeo is een toonaangevend instituut voor de certificering van opleidingen, dat de klanttevredenheid toetst in het gehele proces van voorbereiding tot evaluatie. Ook de klanttevredenheid over de kwaliteit van opleidingen en de docenten en trainers wordt getoetst.