Opleidingen en trainingen voor professionals

De beste leermeester is de dagelijkse praktijk. Je maakt keuzes, krijgt feedback, komt jezelf tegen en hebt vragen waarover je wilt sparren met anderen in het vak. Je wilt blijven groeien en leren. Dat is belangrijk om je functie goed te kunnen uitoefenen. Maar je zoekt ook uitdaging en nieuwe energie. Steeds beter worden. Nieuwe wegen vinden. En nieuwe mensen ontmoeten. Daarom biedt de BMC Academie een wisselend aanbod van trainingen, zodat jij je verder kan blijven ontwikkelen als professional in de publieke sector.

Opleidingen en trainingen

Hieronder vind je ons actuele aanbod van individuele opleidingen en trainingen voor professionals in de publieke sector. Meer informatie over onze certificatie, onze opleidingslocatie en andere praktische informatie vind je hier.

Meer informatie

Heb je vragen over een opleiding of training? Neem dan contact op met de BMC Academie via het contactformulier hieronder, of telefonisch via 033 - 49 65 200.

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement