Opleidingsadvies en contact

Advies over passende opleiding?

Vind je het lastig om vast te stellen welke opleiding of training het meeste past bij jouw leervraag of ontwikkelbehoefte? Neem dan contact op met het BMC Academie. Een van onze adviseurs maakt een afspraak en bekijkt graag samen met jou wat op dit moment voor jou de meest passende opleiding is. 

BMC Academie

Jaarlijks organiseert BMC ruim 800 opleidingen en trainingen voor particulieren, in-company voor bedrijven en voor onze eigen adviseurs. BMC is altijd al een lerende organisatie geweest, het zit in onze genen. Wij zorgen ervoor dat die opgedane kennis wordt vertaald in passende opleidingsactiviteiten, zodat we onze adviseurs en opdrachtgevers continu ondersteunen bij hun ontwikkeling. 

Wil je weten hoe de BMC academie jou of je organisatie kan ondersteunen. Of heb je vragen over een van onze opleidingen en trainingen of over je inschrijving? Neem dan contact met ons op via academie@bmc.nl of 033 496 52 00. Of gebruik onderstaand contactformulier.

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement