Onze visie op kennis delen

Publieke sector verder verbeteren

Onze drijfveer is om gezamenlijk een wezenlijke maatschappelijke bijdrage te leveren door medewerkers in de publieke sector echt verder te helpen. Meer dan dertig jaar ondersteunen we mensen in deze sector met strategisch advies en uitvoering, we weten dan ook precies wat er speelt. Vanuit die betrokkenheid willen we kennis delen en ons committeren aan het opbouwen van meer vaardigheden om zo de publieke sector steeds verder te verbeteren. 

Ik-wij-het-model 

En we geloven in samenwerking. Daarom kiezen we voor een integrale benadering van kennis delen via het ik-wij-het-model van Ofman. De persoonlijke aspecten, de relatie met collega's, cliënten, leerlingen, bewoners, en de inhoud verbinden we met elkaar. Bij ons kom je niet alleen theorie halen. In de trainingen en opleidingen kijken we door drie brillen, zodat daadwerkelijke, duurzame ontwikkeling kan plaatsvinden:

  • welke inhoud, theorie of techniek is van belang? Welke rol heb je te ontwikkelen?
  • welke ambities, vaardigheden, vragen, leerstijlen en ervaringen spelen dan een rol?
  • welke interactieve leer- en werkvormen bieden we aan, zodat leren van en met elkaar wordt bevorderd en de kwaliteit van het leren wordt verhoogd?

Synergie leren en werken 

We kiezen voor integratie van leren en werken om aansluiting bij jouw praktijk te borgen. We werken met eigen trainers die zelf dagelijks werkzaam zijn in de publieke sector en die weten wat speelt in die praktijk. Zij halen actief ontwikkelvragen op en geven die een plek in de opleidingen en trainingen. Ook kiezen we voor diverse, aantrekkelijke, eigentijdse werkvormen die aansluiten bij moderne leerstijlen. In deze werkvormen is er veel aandacht voor leren door te ervaren en ruimte voor reflectie op jouw praktijk.

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement