Eline van der Zeyst

Eline van der Zeyst

Beroepsonderwijs, Voortgezet Onderwijs Managing Consultant
Geen paniek, het is maar chaos (Loesje)

Als managing consultant help ik scholen hun doelen en ambities te verwezenlijken door te ondersteunen bij duurzame onderwijs- en organisatieontwikkeling, en door veranderingsprocessen te begeleiden. Maar ook door het samen (her)ontwerpen van onderwijs, organisatie en processen. Met mijn bijdrage streef ik ernaar dat er bij iedereen binnen de school weer ruimte ontstaat in hoofd, hart en handen voor waar het werkelijk om gaat: het geven van betekenisvol onderwijs. 

 

Mijn hart ligt bij onderwijs. Onderwijs dat alle kinderen de kansen biedt om het beste uit zichzelf te halen. Onderwijs dat een veilige en vooral ook uitdagende plek is waar je als kind kan groeien, leren en ontdekken. Onderwijs dat deze ambities vormgeeft door de samenwerking op te zoeken, en door optimaal gebruik te maken van de ruimte die er is. Daar ondersteun ik graag bij!

 

Ik beschik over een brede leidinggevende en veranderkundige ervaring, zowel binnen als buiten het onderwijs, en krijg energie van ingewikkelde “organisatiepuzzels”. Mijn aanpak is ontwikkelingsgericht, eigentijds en op maat gemaakt. Door mijn ervaring en expertise kijk ik vanuit meerdere invalshoeken naar wat een organisatie nodig heeft, en weet dit te vertalen naar een integrale aanpak.

 

De vraagstukken waar ik mij onder andere mee bezighoud zijn:

- Toekomstbestendig (her)inrichten van onderwijs en organisatie in het kader van krimp.

- Onderzoeken van en vormgeven aan samenwerking tussen scholen.

- Begeleiden van het proces van visie tot herontwerp en realisatie.

- Duurzame schoolontwikkeling.

- Invoering van de nieuwe leerweg.

 

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen, of behoefte aan een goed gesprek om samen uw vraagstuk te ontrafelen? Ik kom graag bij u langs!

 

Contact

Eline van der Zeyst

Stel uw vraag aan Eline van der Zeyst

Managing Consultant
Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?