Myrthe Meurders

Myrthe Meurders

Beroepsonderwijs, Primair onderwijs, Voortgezet Onderwijs Managing consultant
People will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel. (Maya Angelou)

Als expert in communicatie en gedragsdynamiek begrijp ik hoe essentieel maar ook hoe ingewikkeld soms, effectieve interacties zijn in een professionele omgeving. Of het nu gaat om onderwijs, zorg of andere sectoren, het vermogen om op een constructieve manier met jezelf en anderen om te gaan is van onschatbare waarde. Zeker in een tijd waarin ‘zachte’ waarden, zoals aandacht en tijd, onder druk staan.

Het is mijn ambitie om bij te dragen aan het realiseren van die begripvolle relaties en positieve veranderingen binnen het publieke domein. Zodat er werkplezier wordt ervaren en alle volwassenen rondom het kind een gezámenlijke inspanning leveren om een ondersteunende en stimulerende omgeving te creëren waarin het kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Cultuur- en samenwerkingsvraagstukken spelen overal. Dus naast onderwijs ben ik ook werkzaam in de zorg en bij gemeenten.

Concreet:

  • Adviseur in (crisis)communicatie- en cultuurvraagstukken
  • Coaching van directies/medewerkers in het nemen van hun rol bij het bouwen aan een (meer) professionele cultuur.
  • Begeleiding (management)teams in verandering
  • Procesleider voor studie-/MT-dagen
  • Dagvoorzitter en debatleider

Contact

Myrthe Meurders

Stel uw vraag aan Myrthe Meurders

Managing consultant
Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?