Sport en bewegen

Samen bewegen naar verbetering!

Een actieve leefstijl leidt tot een goede gezondheid, energie, welzijn en geluk. Waarden van sport en bewegen die algemeen worden erkend. Ook de ‘social return on investment’ van sport is bewezen. Wilt u de juiste omstandigheden voor een grotere deelname aan sport en bewegen creëren? Een duurzame sportieve infrastructuur implementeren? Wij dragen daaraan bij met een integrale aanpak. Met als uitgangspunt om verbindingen met andere beleidsterreinen te maken of te versterken. Vooral binnen het sociale domein.

We kijken met een brede blik vanuit het perspectief van gezondheid en het sociale domein (Wmo, jeugd, participatie en onderwijs) naar het beleidsterrein van sport en bewegen. Samen met de (lokale) overheid, maatschappelijke organisaties en de georganiseerde sportsector. Samen met u streven we naar een optimaal resultaat, namelijk Nederland meer in beweging en in goede gezondheid.

Wij geloven dat sporten en bewegen een waardevol middel is voor het realiseren van effectieve, krachtige oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in de publieke sector."

 

Voor elk vraagstuk een eigen aanpak

BMC is een adviesbureau met bijzondere aandacht voor een maatschappelijk resultaat voor inwoner, leerling en cliënt. Onze adviseurs weten vanuit hun ruime kennis en ervaring dat sport en bewegen het leven van iedereen een stukje mooier kunnen maken. Wij signaleren kansen en maken de vertaalslag van theorie en visie naar concrete doelstellingen en uitvoerbare projecten die aansluiten bij de wensen en behoeften van de doelgroepen.

"Multidisciplinaire aanpak - hoogwaardig advies - daadkrachtige implementatie"

 

Nationaal, regionaal én lokaal!

Werkt u binnen het openbaar bestuur? Of binnen de georganiseerde sport (NOC*NSF, sportbonden)? Onze adviseurs adviseren en implementeren oplossingen op nationaal, regionaal en lokaal niveau. Met een team van ruim 200 adviseurs en ons brede netwerk brengen wij een diversiteit aan kennis, kunde en ervaring mee. Wij volgen alle ontwikkelingen en trends en spelen hier constant op in met onze dienstverlening.

Onze adviseurs ondersteunen u bij de verbinding tussen sport- en beweegvraagstukken en:

  • het sociale domein (integraal: Wmo, jeugd, participatie en onderwijs);
  • financiën (subsidies, tarieven, exploitaties verenigingen, stichtingen en sportbedrijven, bezuinigingsopgaven);
  • organisatie(ontwikkeling), bedrijfsvoering (beleid en uitvoering, sportbedrijf, combinatiefuncties) en het maken van businesscases;
  • accommodaties (multifunctionaliteit, duurzaamheid, exploitatie);
  • openbare ruimte (gezondheid, uitnodigend en beweegvriendelijk).

BMC adviseert en ondersteunt u met:

 

Meer informatie en contact

Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met Bas van der Heijden, senior adviseur Sociaal Domein bij BMC, via 033 - 496 52 00 of per e-mail naar bas.van.der.heijden@bmc.nl. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier onderaan de pagina.

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement