BMC Zomerfeest 2024!

Hier vind je alle informatie over het BMC Zomerfeest op 5 juli 2024!

 

Hi collega

Bij BMC draait het zoals je weet niet alleen om impactvolle opdrachten, maar ook om verbinding en plezier met elkaar. Daarom staat het zomerfeest van BMC helemaal in het teken van ontspanning, swingende muziek en lekker eten en drinken! Het feest vindt plaats op vrijdag 5 juli bij Restaurant Beachclub NU in Biddinghuizen

Natuurlijk hebben we een geweldig programma voor je in petto. Vanaf 17.00 uur gaan de deuren open en ben je welkom. Tussen 17.00 - 20.00 uur is er een exclusief BMC ontvangst met een gezamenlijk proostmoment met de directie rond 18.15 uur. Ook hebben wij nog een verrassing geregeld. Daarna feesten we door tot 01.00 uur met het Flashback festival, waar ook gasten van buitenaf welkom zijn. Dat wordt genieten van heerlijke hits uit de 80s, 90s en 00s! De dresscode is Chic Summer Vibes, dus hang je zomerse outfit maar alvast klaar. 

Meld je HIER aan voor het BMC Zomerfeest! 

 

Bereikbaarheid en overnachtingsmogelijkheden

Wil je meer weten over de bereikbaarheid van de locatie met de auto en OV, en de pendelbussen die worden ingezet? Of heb je interesse in een overnachting in de buurt? Kijk dan naar de FAQ  onderaan deze pagina voor meer informatie over de bereikbaarheid en overnachtingsmogelijkheden. 

 

Meld je aan! 

En, ben jij erbij? Wacht dan niet langer en vul snel het aanmeldformulier in om je aanwezigheid te bevestigen. Ook horen wij het graag als je onverhoopt toch niet aanwezig kan zijn. Zijn er collega’s die jij beslist niet wilt missen tijdens deze avond? Nodig ze dan vooral uit om zich ook te registreren, hoe meer zielen hoe meer vreugd! 

Na ontvangst van jouw aanmelding, gaan we er ook echt vanuit dat je aanwezig bent in verband met te maken kosten.

Aanmelden kan t/m 9 juni. 

Meld je aan!

 

Vragen

Heb je nog vragen? Mail dan naar aanmeldingen@bmc.nl
 

We zien je graag op vrijdag 5 juli bij Restaurant Beachclub NU en kijken naar jullie uit!
Namens de gehele BMC directie, 
Masja Schuyt

FAQ Zomerfeest 2024

Wat is de dresscode van het feest?

De dresscode is Chic Summer Vibes

Zijn er voldoende parkeerplaatsen voor als ik met de auto kom?

De locatie beschikt over voldoende parkeerplaatsen voor de deur. Laat tijdens je registratie voor het zomerfeest wel even weten of je met de auto of op een andere manier naar de locatie komt.

Zijn er oplaadpunten voor elektrische auto’s?

Er zijn slechts 2 oplaadpunten beschikbaar bij de locatie. Houd dus rekening met (snel) laden op heen en/of terugweg naar de locatie.

Is het ook mogelijk om te carpoolen naar de locatie?

Maak je reis nog gezelliger en duurzamer door te carpoolen! 

Denk hierbij ook aan nieuwe collega’s die nog niemand kennen. Stem vooraf af wie de Bob is, zodat iedereen weer veilig thuiskomt. In dit document kun je aangeven wanneer je gaat rijden en collega’s mee zou willen nemen of als je een carpoolauto zoekt. 

Is de locatie goed te bereiken met het OV?

Wanneer je met het OV komt, rijden er pendelbussen van en naar treinstation ’t Harde en van en naar treinstation Dronten. Deze pendelbussen rijden tussen 16.45 en tot maximaal 00.30 uur (I.v.m. de laatste treinen). 

Vanaf treinstation ’t Harde is er een directe treinverbinding naar Utrecht Centraal en Station Zwolle. Treinen rijden twee keer per uur vanaf zowel Utrecht Centraal als Station Zwolle. De laatste trein richting Utrecht vertrekt om 00.06 uur en de laatste trein naar station Zwolle vertrekt om 00.22 uur. 

Vanaf treinstation Dronten is er een directe treinverbinding naar Kampen Zuid en Den Haag Centraal, en op Lelystad Centrum kan je overstappen voor een directe treinverbinding naar Dordrecht. Tot 21.25 uur rijden de treinen twee keer per uur uit beide richtingen. Vanaf 21.25 uur, is dit nog maar een keer per uur. 

Let op:  's avonds is er een aangepaste dienstregeling met andere eindbestemmingen. De laatste treinen vertrekken als volgt:

  • richting Kampen Zuid vertrekt om 00:06 uur
  • richting Amsterdam Centraal vertrekt om 00.56 uur (vanaf hier kan je overstappen op andere lijnen)
  • richting Den Haag Centraal (met overstap op Lelystad Centrum) vertrekt om 23.25 uur

Plan je reis dus van tevoren goed via www.ns.nl.  

Je kunt ook een OV-fiets huren. Met je OV-chipkaart heb je toegang tot het verhuurpunt. Je hebt hiervoor een abonnement nodig dat je gratis online kunt afsluiten. Je betaalt 4,45 euro per keer tot 24 uur. Het verhuurpunt is 24 uur per dag geopend. Kijk voor actuele informatie over voorradige fietsen op de website van de NS
 

Moet ik vooraf een plek reserveren in de pendelbus

Nee, dat is niet nodig. Wel moet je bij het registreren aangeven of je met het OV komt en via welk station je reist.

Wat zijn de overnachtingsmogelijkheden voor dit zomerfeest?

Het is mogelijk om tegen een gereduceerd tarief een chalet te reserveren bij Europarcs Zuiderzee. Hieronder vind je de prijzen per chalet voor 1 overnachting:

  • Chalet met 2 slaapkamers bezet met 2 personen €280,-
  • Chalet met 2 slaapkamers bezet met 4 personen €340,-
  • Chalet met 3 slaapkamers bezet met 3 personen €420,-
  • Chalet met 3 slaapkamers bezet met 6 personen €510,-

Dit is inclusief opgemaakte bedden, toeristenbelasting, de eindschoonmaak en reserveringskosten. Daarnaast moet er wel nog € 150,- borg betaald worden per accommodatie.

De volgende faciliteiten kunnen optioneel worden afgenomen:

  • Handdoekenpakket (2 handdoeken) € 7,95 p.p.
  • Ontbijtbox € 15,- p.p.

Dus breng je collega’s bij elkaar en reserveer je chalet per Europarc Zuiderzee! Reserveren kan via info@stayxl.nl en tot uiterlijk 4 juli 2024 op basis van beschikbaarheid.

Voor het vinden van collega’s om een chalet mee te delen kan dit document worden gebruikt

Ik kan helaas niet meer komen, hoe meld ik mij af?

Wat ontzettend jammer dat je er niet bij kan zijn, maar geen probleem. Stuur zo snel mogelijk een e-mail naar aanmeldingen@bmc.nl zodat we je van de gastenlijst kunnen halen. We horen dan graag wat de specifieke reden is zodat we dit mee kunnen nemen in evaluatiegesprekken met de directie.