7 mrt 2024

MBO Digitaal Conferentie

Data:  7 en 8 maart 2024
Locatie:  Theater Orpheus Apeldoorn
Website: Website MBO Digitaal

MBO digitaal is een platform van de MBO Raad en werkt nauw samen met MBO Voorzieningen, Kennisnet en SURF. Twee keer per jaar organiseert MBO Digitaal samen met een van de aangesloten mbo-instellingen, fungerend als gastcollege, de conferentie MBO Digitaal. Op deze conferenties laten leden in een gevarieerd programma van keynotes en workshops aan elkaar zien wat er binnen de instellingen speelt. BMC is partner van de conferentie.

De conferentie staat volledig in het teken van het uitwisselen van de laatste stand van zaken rondom de digitalisering van het onderwijs. Scholen en bedrijven wisselen ‘good practices’ uit en vanuit de strategische digitaliseringsprogramma’s zijn er informatiesessies om elkaar op de hoogte te brengen van de meest actuele stand van zaken. Op de donderdag staat de conferentie in het teken van netwerken, terwijl op de vrijdag er inhoudelijke workshops en presentaties gepland staan.

Workshop 'Ontgrendel jij het onderwijs van morgen?'

Op vrijdag 8 maart om 14:30 (workshopronde 4) in zaal 1 verzorgen onze adviseurs Yvonne Vogelenzang en Rob Vos de workshop 'Ontgrendel jij het onderwijs van morgen?'. Tijdens deze interactieve sessie duiken we dieper in op de maatschappelijke ontwikkelingen waarmee het mbo wordt geconfronteerd, waarbij we input verzamelen van deelnemers aan de workshop. Samen onderzoeken we hoe deze uitdagingen binnen jouw mbo-instelling kunnen worden aangepakt, met behulp van het door BMC ontwikkelde Pentaplan. Het Pentaplan biedt een gestructureerde aanpak voor het effectief implementeren van veranderingen, van het identificeren van de behoefte en urgentie van verandering tot het monitoren, evalueren en waarborgen van de voortgang en resultaten.

Zien wij u daar?

We hopen van harte u te spreken tijdens de conferentie. U kunt met vragen over het pentaplan, andere vraagstukken of gewoon voor een nadere kennismaking terecht bij de BMC-stand. Onze tafel is te vinden in de Bijvoet & Holt Foyer. Uiteraard bent u ook van harte welkom om na de door BMC verzorgde workshop ‘Ontgrendel jij het onderwijs van morgen?’ in gesprek te gaan met onze adviseurs.

Meer informatie

Wilt u in de aanloop naar het congres alvast meer weten? Neem dan contact op met Yvonne Vogelenzang of Rob Vos.

Yvonne Vogelenzang managing consultant 06 - 83 49 90 05
Rob Vos managing consultant 06 - 21 20 52 67