4 jul 2018

De Ernst Hijmanslezing 2018: Over informatietechnologie en het adviesvak

Jasper de Wit, partner Bestuur & Organisatie bij BMC, gaf op donderdag 21 juni de Ernst Hijmanslezing 2018 in Utrecht. Het thema: de adviseur en informatietechnologie.

“Hoe lang duurt het nog voordat we als adviseurs op een online platform te vinden zijn en we na een adviestraject vier van de vijf sterren krijgen? Waarop staat dat je ‘snel geboekt moet worden omdat je in juli nog maar drie dagen beschikbaar bent’ of ‘een bestseller’ bent?”

In zijn lezing beschouwt Jasper de toegevoegde waarde die data al dan niet kunnen hebben voor adviseurs en hun opdrachtgevers en verkent hij dit op basis van de drie D’s: Data, Dansen en Droge humor.

Download de lezing

De Ernst Hijmanslezing is een initiatief van de ROA, de Raad van Organisatie Adviesbureaus, en is tot stand gekomen vanuit de behoefte het maatschappelijke debat rondom het organisatieadviesvak aan te wakkeren.

Meer weten?

Voor meer informatie over dit thema kunt u contact opnemen met Jasper de Wit, via onderstaand contactformulier of telefonisch via 06 - 10 58 06 84. Jasper en zijn team zijn actief op het gebied van Bestuur, Organisatie en Samenwerking.

BESTUUR & ORGANISATIE VERSLAG

Contact

Foto

Stel uw vraag aan Jasper de Wit

Bestuur & Organisatie partner
Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?

    Gerelateerde artikelen