12 feb 2019

Traineeships: ontwikkeling van jong talent

BMC-traineeship Publieke Sector, ook voor uw organisatie! Bied talenten de ontwikkeling die bij uw organisatie past met de praktijkkennis en -ervaring van onze trainers en begeleiders.

Verjonging staat bij de overheid al jaren hoog op de agenda. De veranderende overheidsrol, meer naar buiten gericht, vraagt om andere, nieuwe vaardigheden. Gelijktijdig maakt de grote uitstroom van ambtenaren ruimte voor nieuwe, frisse aanwas.

Ook externe ontwikkelingen leiden steeds vaker en sneller tot wijzigingen bij overheidsorganisaties. Dit vraagt de nodige flexibiliteit. Juist in deze voortdurend veranderende wereld zijn de vaardigheden van jonge hoogopgeleiden, gemixt met de deskundigheid van ervaren ambtenaren, van essentieel belang. Samen kunnen zij bouwen aan een toekomstbestendige en wendbare overheid.

Download de brochure

Verschillende scenario's

BMC draagt graag bij aan de verjonging van de publieke sector door talenten op te leiden en te begeleiden en heeft daarvoor verschillende mogelijkheden ontwikkeld:

Scenario 1

De trainee is in dienst bij BMC en inzetbaar op opdrachten, zowel kortstondig als langdurig, tegen scherpe tarieven.

Wil jij een traineeship volgen in dienst bij BMC? Lees dan snel verder op www.bmc.nl/werkenbijbmc/traineeships.

Scenario 2

Het talent is in dienst bij uw organisatie én neemt deel aan een van de specialistische BMC-traineeships, volledig begeleid vanuit BMC.

Scenario 3

BMC ontwikkelt een traineeprogramma op maat voor uw organisatie en uw talenten.

Meer informatie

Download de brochure

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met het BMC ontwikkelcentrum via telefoonnummer (033) 496 52 00 of per e-mail naar academie@bmc.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

OPLOSSING HRM ORGANISATIEONTWIKKELING

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement