28 sep 2020

E-learning: Omgevingswet voor gemeenten

De invoering van de Omgevingswet is uitgesteld. Dat geeft u meer tijd om samen met uw medewerkers na te denken over de rolopvatting en de sturingsfilosofie. Want hoe geeft u straks invulling aan de geest van de wet?

BMC werkt in de breedte aan de opgave van de Omgevingswet. Onze dienstverlening is ingericht vanuit het gedachtegoed dat door samen op te trekken - inwoners, bestuurders, managers en medewerkers - bestaande manieren van werken kunnen worden veranderd. Daarmee benutten we de maximale kansen van de Omgevingswet en sluiten we nog beter aan bij wat de maatschappij van ons vraagt.

Onze ervaring bij gemeenten, inhoudelijke kennis en expertise in training en coaching hebben we gebundeld in deze onlinecursus. De e-learning geeft cursisten een volledig beeld van de werking van de wet en zet aan tot werken in de geest van de Omgevingswet. Dit biedt concrete handvatten voor de invulling van de rol van de organisatie en de individuele rol.

Download brochure e-learning Omgevingswet

Meer weten

Neem contact op met onze senior adviseur Ingrid Kersten via telefoonnummer 06 - 31 29 66 98 of per e-mail ingrid.kersten@bmc.nl of onze medewerker commerciële binnendienst Jolanda Scheffer via telefoonnummer 06 - 10 03 95 02 op per e-mail cbd@bmc.nl.

OMGEVINGSWET RUIMTELIJKE ONTWIKKELING OPLOSSING