3 aug 2018

HR-Onderzoek

Veel van onze adviesopdrachten starten of eindigen met een onderzoekmodule. BMC doet veel onderzoek om complexe beslissingen te ondersteunen, zoals verkenningen, effectmetingen en benchmarks. Dit is echter nog geen gemeengoed in de HR-praktijk. Dat kan anders.

Het belang van onderzoek voor HRM

Onderzoek biedt nieuwe inzichten in de processen binnen organsaties. Daarnaast kan het in worden gezet om de positie van HRM binnen uw organisatie te vergelijken met de situatie binnen andere organisaties. Grondige analyse biedt handvatten om gericht te kunnen sturen in verander- en verbeteringsprocessen.

Verschillende onderzoeksvormen

BMC kan uw organisatie ondersteunen met verschillende onderzoeksvormen, afhankelijk van de veranderingen die u hoopt te bewerkstelligen. Zo bieden wij onder andere een formatiebenchmark gemeenten. Daarnaast doen wij eigen onderzoek om kennis te vergaren en te delen, een voorbeeld daarvan is co-creatie.

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier of telefonisch via (033) 496 52 00.

OPLOSSING HRM

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement