29 nov 2018

De Birkman-methode

Het belang van samenwerking binnen teams, tussen teams en tussen individuen binnen een organisatie, dringt zich iedere dag op. Veel organisaties en instellingen moeten met minder mensen dezelfde hoeveelheid werk klaren of zelfs meer werk verrichten. De Birkman-methode kan teams en teamleden helpen om elkaar beter te leren begrijpen, anders om te gaan met de onderlinge verschillen en te komen tot een goede samenwerking.

Wat is de Birkman-methode?

De Birkman-methode is een betrouwbare manier om inzicht te krijgen in individuele werkstijlen, teams en organisaties en is een krachtig hulpmiddel voor de ontwikkeling van mensen, zowel individueel als in teamverband.

De methode brengt het werkgedrag, de behoeften, de interesses en het gedrag onder stress in kaart aan de hand van een uitgebreide vragenlijst. Het resultaat is een persoonlijk rapport over het beroepsmatig functioneren en biedt tevens informatie over het functioneren in relatie tot andere mensen.

De verkregen inzichten kunnen onder andere worden toegepast in loopbaanbegeleiding, outplacement, coaching, teambuilding, leiderschapsontwikkeling en conflictoplossing. Meer informatie over de Birkman-methode leest u in onze flyer.

Download de flyer

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met senior adviseur Anne Willemsen, via telefoonnummer 06 - 46 68 05 32 of per e-mail naar anne.willemsen@bmc.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

OPLOSSING HRM

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement