30 okt 2018

Wnra: begin met de Scan Personeelsdossiers

De rechtspositie van ambtenaren moet gelijkgesteld worden met die van werknemers in de private sector. De Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) verplicht u om deze operatie voor 2020 gerealiseerd te hebben. Het is verstandig om dit proces nu al te starten.

De normaliseringsoperatie begint met inzicht krijgen in de personeelsdossiers van al uw medewerkers. De samenwerkende specialisten van Capra Advocaten en BMC bieden u de Scan Personeelsdossiers aan die op een efficiënte manier inzicht geeft in uw  personeelsdossiers, via feiten en vakkundige analyse, tegen relatief lage kosten. U krijgt informatie over de aandachtspunten op organisatieniveau en op individueel niveau. Wij checken uw P-dossiers, zodat u optimaal voorbereid bent op de  transitie/normalisering.

Deze scan is uw eerste stap op weg naar de nieuwe rechtspositie.

Download de leaflet

Meer informatie

Voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken kunt u contact opnemen met accountmanager Arnoud Luijsterburg via 06 - 10 41 42 70 of per e-mail naar arnoud.luijsterburg@bmc.nl.

OPLOSSING HRM

Gerelateerde artikelen

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement