10 aug 2018

Aanvragen bijdrage Transformatiefonds Jeugd

Wilt u het Transformatiefonds Jeugd aanspreken? BMC helpt u hierbij met zijn speciale Taskforce!

Heeft uw regio voldoende tijd en capaciteit om voor 1 oktober a.s. een kansrijke aanvraag in te dienen? U moet onder andere een meerjarig transformatieplan indienen en aantonen dat de ‘basis’ op orde is.

BMC biedt u de Taskforce Transformatiefonds Jeugd aan voor een succesvolle aanvraag voor het Transformatiefonds Jeugd. De Taskforce kan u helpen bij het uitwerken van de actielijnen, zodat uw aanvraag aan alle voorwaarden voldoet.

De experts van de Taskforce bieden op dit moment al in diverse regio’s ondersteuning voor het Transformatiefonds Jeugd en weten wat nodig is voor een succesvolle aanvraag. Zij springen in wanneer u daar behoefte aan heeft en gaan direct aan de slag. Met hun grote expertise verwerken zij uw input tot een concrete aanvraag en werken zij de ‘losse eindjes’ uit. Bovendien toetsen de experts uw aanvraag op de eisen, voorwaarden en beoordelingscriteria.

Een kansrijke aanvraag indienen?

Neem dan contact op met een van de leden van de Taskforce Transformatiefonds Jeugd:

Martine Abercrombie, senior adviseur
martine.abercrombie@bmc.nl, 06 - 30 34 50 65

Gert Ranter, senior adviseur
gert.ranter@bmc.nl, 06 - 15 05 03 15

Wiebrand Top, partner Sociaal Domein
wiebrand.top@bmc.nl, 06 - 25 04 66 50

OPLOSSING JEUGDHULP

Gerelateerde artikelen

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement