Yvonne Bieshaar

Yvonne Bieshaar

Burgerzaken, Cultuur & Erfgoed, Financiën & Bedrijfsvoering, HRM, Primair onderwijs, Ruimtelijke Ontwikkeling, Sport, Woningcorporaties, Informatie & Gegevensmanagement, Voortgezet Onderwijs, Data & Digitalisering, Wetenschappelijk onderwijs partner sociaal domein
wie kan het werk doen?

Het inspireert mij om te werken op de scheidslijn van de publieke en private sector ogenschijnlijk "wicked problems" terug te brengen tot de essentie. Om het écht werkend te krijgen.
Wie kan het werk doen en hoe organiseren we het werk dat er is, is een vraag waar dat onze economie en samenleving raakt. Hoe organiseren we voor iedereen mobiliteit en ontwikkeling?

Dit vraagstuk, waardoor onze samenleving zowel economisch als in de publieke sector onder druk komt te staan, kan door slimme samenwerking en leiderschap tussen publieke en private partijen, een flinke boost krijgen.

Het is mijn passie om optimale samenwerking én dienstverlening te realiseren, die daadwerkelijk helpt en waar we trots op zijn. Mijn stijl en aanpak kenmerkt zich door een scherpe analyse en warme betrokkenheid.

Met vele jaren management ervaring als directeur in het
brede sociaal domein bij grote gemeenten in mijn achterzak, voel ik mij een allrounder die iedere dag weer verrast wordt door nieuwe inzichten.
Naast mijn werk voor gemeenten, vervul ik een aantal toezicht functies en ben ik lid van het bestuur van het landelijke Inlichtingenbureau. 


 

Contact

Yvonne Bieshaar

Stel uw vraag aan Yvonne Bieshaar

partner sociaal domein
Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?