30 mei 2018

Lotte Ravenhorst naar BMC-team Cultuur & Erfgoed

Met trots melden wij u dat Lotte Ravenhorst – hiervoor strategisch adviseur cultuur bij de gemeente Rotterdam – ons team komt versterken als senior adviseur. Dat is niet alleen voor ons, maar ook voor u als klant of relatie, goed nieuws. De ervaring en kennis van Lotte Ravenhorst sluiten uitstekend aan bij het nieuwe landelijke cultuurbeleid: het ontwikkelen van profielen voor stedelijke cultuurregio’s en de positie van beroepskunstenaars op de arbeidsmarkt.

Lotte Ravenhorst was in Rotterdam onder andere projectleider voor de strategische visie Cultuur 2037 en zij coördineerde de lobby voor cultuur. Ook gaf zij leiding aan de regioverkenning voor grote gemeenten in Zuid Holland. Ze onderhield de verbinding met instellingen als de stichting Droom en Daad, IFFR en het Nederlands Fotomuseum. Lotte participeerde in werkgroepen van OCW en coördineerde landelijke contacten over het nieuwe cultuurbeleid. Voorafgaand aan haar Rotterdamse periode was zij o.a. senior adviseur bij de Raad voor Cultuur.

Waar wij voor staan

Als BMC-team Cultuur & Erfgoed maken wij ons sterk voor een gezonde en bloeiende cultuur- en erfgoedsector. Wij zijn professionals met ervaring in de cultuur-, media- en erfgoedsector, zowel bij instellingen als bij overheden.

Voor culturele instellingen maken wij businessplannen en we verbeteren de governance, de werkorganisatie en de bedrijfsvoering. Ook bieden we begeleiding bij accommodatievraagstukken. Overheden helpen we bij (het ontwerp) van hun cultuurbeleid en culturele voorzieningen, sectoranalyses, of verzelfstandigingen en fusies. Ons BMC-team Cultuur & Erfgoed bestaande uit 12 personen heeft bij elkaar meer dan 200 jaar ervaring in de sector!

Leer ons kennen!

Bent u benieuwd naar wat Lotte of ons team uw gemeente of instelling kan bieden? Stuur dan een e-mail naar Marco van Vulpen, partner Cultuur en Erfgoed, via marco.van.vulpen@bmc.nl.

> Ga terug naar werkveld Cultuur en Erfgoed

NIEUWS CULTUUR EN ERFGOED