Tijdelijke medewerkers: meer dan ‘handjes’

Hoe vangen we een piek in de werkbelasting op, waar halen we op korte termijn ‘handjes’ vandaan in een drukke periode, hoe krijgen we een frisse wind in ons team?

BMC ondersteunt woningcorporaties en andere partijen met goed ingewerkte tijdelijke medewerkers. Een BMC-adviseur is nooit alleen maar ‘handjes’. Adviseurs van BMC zijn goed ingewerkt en deskundig op hun werkterrein; en voegen ook iets extra’s toe aan uw team of afdeling.

Adviseurs van BMC dragen bij aan het implementeren en verbeteren van processen, zijn een voorbeeld in klantcontact en dragen bij aan het verbeteren van huurderstevredenheid. Onze financieel specialisten zorgen voor een perfecte administratie en werken goed samen met accountants bij het realiseren van bijvoorbeeld de jaarrekening.

Onze adviseurs delen hun kennis en ervaring met anderen. Dit verrijkt de kennis van uw medewerkers.

Ons aanbod

  • BMC heeft adviseurs voor elke functie bij woningcorporaties, zowel op wonen als vastgoed en financiën.
  • U kunt bij ons terecht voor - onder andere - verhuurmakelaars, wijkbeheerders, woonconsulenten, medewerkers KCC, medewerkers verhuur, mutatieopzichters, medewerkers klachtafhandeling, adviseurs financiën, vastgoedbeheerders, projectleiders, projectadviseurs, incassomedewerkers,  etc.
  • Van junior-adviseurs die recent hun opleiding hebben afgerond en als trainee bij BMC fris aan de slag gaan in de corporatiesector, tot ervaren teamleiders, projectleiders, beleidsadviseurs en afdelingsmanagers.

Enkele praktijkvoorbeelden:

Gemiddeld werken vanuit BMC-Wonen zo’n 125 à 150 tijdelijke medewerkers bij  (vooral) woningcorporaties door het hele land.

Bijvoorbeeld: bij een Amsterdamse woningcorporatie zorgt BMC voor een sociaal begeleider renovatie voor de duur van een project. Bij een corporatie in Noord Brabant levert BMC een medewerker voor de klachtenafhandeling, bij een corporatie in Gelderland een verhuurconsulent voor een jaar.

In Zuid-Holland een projectleider onderhoud voor 5 maanden. Bij een corporatie in Limburg een mutatieopzichter en bij een gemeente in Drenthe een beleidsadviseur wonen.

 

naar Woningcorporaties startpagina