Woningcorporaties

Een goede en betaalbare woning, waar je je thuis en veilig voelt, is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Al ruim 15 jaar is BMC onlosmakelijk verbonden met de volkshuisvesting (en via diverse rechtsvoorgangers al veel langer). Samen met en in opdracht van gemeenten en woningcorporaties zetten wij ons in voor goede, betaalbare woningen in leefbare wijken en buurten.

 

Waarvoor kunt u ons bellen?

BMC beschikt over goed ingewerkte adviseurs voor alle facetten van de volkshuisvesting: wonen en vastgoed, bedrijfsvoering en financiën. Wij hebben adviseurs voor uitvoerende functies tot staf- en managementfuncties; zowel nieuw opgeleide junior-adviseurs als ervaren interim-managers en senior-adviseurs.
Ook verzorgt BMC advies en onderzoek bij organisatievraagstukken, analyse en aanpak bij actuele ontwikkelingen en het opzetten van samenwerkingsverbanden. En we kunnen zorgen voor opleiding, training en coaching van uw medewerkers.

BMC adviseert en ondersteunt woningcorporaties, gemeenten, provincies en andere bij wonen betrokkenen partijen met:

 

Meer informatie & contact

BMC Woningcorporaties staat voor vitale en gelukkige huurders. Werken aan veilige woningen en prettige, leefbare woonwijken, samen met de sector: dat is onze opdracht. 
BMC helpt u, als bestuurder, manager of medewerker van een woningcorporatie of gemeente, om uw doelstellingen te realiseren, voor uw bewoners en voor uw organisatie.

Voor meer informatie en voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met Henrike Klok, managing partner Wonen & Woningcorporaties, via telefoonnummer 06 - 23 77 40 97, of per e-mail naar henrike.klok@bmc.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier onderaan de pagina.

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement