Projectteams

Hoe tackelen we een acuut probleem, waar halen we ervaren mensen voor omvangrijke klus die we aan zien komen, hoe zorgen we dat een crisis de normale bedrijfsvoering niet frustreert? 

BMC ondersteunt woningcorporaties en andere partijen ook - juist - bij onverwachte en buitengewone omstandigheden. Indien uw organisatie wordt overvallen door een plotselinge ontwikkeling die snel veel menskracht en deskundigheid vraagt, kan BMC u helpen met de inzet van een compleet projectteam.

Projectmatige aanpak van de afhandeling huurbezwaren of bijvoorbeeld het opstellen van de jaarlijkse servicekostenafrekeningen is bij BMC in goede handen. Wij verzorgen uw ondersteuning of nemen het gehele project voor u uit handen, zodat u zorgeloos verder kunt met andere taken.

Ons aanbod

  • BMC kan complete teams leveren voor de aanpak van bijzondere projecten en/of acute knelpunten.
  • Projectteams bestaan uit een ervaren projectleider en een aantal goed ingewerkte adviseurs. De inzet van meer of minder adviseurs kan gevarieerd worden afhankelijk van de (verwachte) behoefte in het project.
  • UIteenlopende soorten vragen kunnen hiermee efficiënt worden aangepakt: langlopend of voor een korte termijn, zowel ver vooruit geplande trajecten als snelle interventies.

Enkele praktijkvoorbeelden

Ymere werkt aan ‘verduurzamen met gezond verstand’. Een team van BMC-adviseurs verzorgt voor meerdere jaren de bewonerscommunicatie en plant alle afspraken tussen bewoners en de uitvoerende co-makers. 

Bij de verslaglegging door een woningcorporatie in Brabant kwamen onnauwkeurigheden bij de inkomenstoetsingen aan het licht. BMC leverde daar op korte termijn een projectteam van 3 tot 6 personen dat binnen 4 weken alle toewijzingen van 2019 doorlicht en corrigeert.

Een grote corporatie uit de Randstad vraagt BMC een team medewerkers te leveren die de bezwaren bij de komende huurverhoging - ook huurbevriezing of huurverlaging op basis van inkomen - beoordelen en afhandelen.

Door het inzetten van een team van huurincassospecialisten worden betalingsachterstanden bij verschillende corporaties weggewerkt. Dit gebeurt altijd met oog voor de persoonlijke situatie van de bewoner.

 

naar Woningcorporaties startpagina