26 nov 2018

BMC en Pluryn werken samen aan het opleiden van trainees

Onlangs is BMC een samenwerking gestart met Pluryn. Het doel van deze samenwerking is de verjonging en vernieuwing van financiële functies op verschillende onderdelen van de bedrijfsvoering.

Pluryn is een organisatie die ondersteuning biedt bij complexe zorgvragen op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd.

Vijf trainees volgen de komende 18 maanden het programma ‘Partner in verbetering’ van BMC, dat al 10 jaar bijdraagt aan verjonging en vernieuwing van de financiële functies in de non-profitsector.

De trainees zijn jonge beginnende adviseurs met een stevige theoretische basis op minimaal hbo-niveau. Aan de hand van kennis en expertise van adviseurs van BMC en externe gastsprekers verdiepen de trainees hun kennis, doen ze praktijkervaring op en werken ze aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Pluryn plukt direct de vruchten van de samenwerking met BMC, want de trainees werken aan concrete projecten binnen de eigen én andermans bedrijfsvoering. De training stelt de vijf in staat om bestaande patronen, processen en werkwijzen te analyseren en zo bij te dragen aan mogelijke verbeteringen.

Met de samenwerking benutten BMC en Pluryn elkaars kracht en gaan ze samen voor verbetering.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het traineeprogramma 'Partner in verbetering'? Neem dan contact op met senior accountmanager Cristina Guerrero Paez via 06 13 51 10 82 of per e-mail naar cristina.guerrero.paez@bmc.nl.

FINANCIËN & BEDRIJFSVOERING ZORG NIEUWS

Contact

Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?