17 okt 2018

Traineeprogramma Young Financials

Met trots presenteren wij u graag ons succesvolle traineeprogramma voor Young Financials (YF’ers). BMC YF’ers zijn direct inzetbaar voor uiteenlopende opdrachten en werkzaamheden, om u en uw afdeling optimale ondersteuning te bieden.

Aan het traineeship nemen uitsluitend toptalenten deel die de ambitie hebben om door te groeien tot enthousiaste, betrokken, professionele en volwaardige professionals binnen uw organisatie. In een traject van maximaal twee jaar worden de YF’ers opgeleid tot adviseur of controller Financiën & Bedrijfsvoering.

Continuïteit en topprestaties

Externe ontwikkelingen leiden vaker en sneller tot wijzigingen bij overheidsorganisaties en hebben impact op de bedrijfsvoering en financiële afdelingen. Het leveren van continuïteit terwijl er gewerkt wordt aan nieuwe werkwijzen, processen en organisaties, vraagt om professionals die de lat hoog leggen. BMC YF’ers streven naar topprestaties. Zij gaan verder waar anderen stoppen. De YF’ers doorlopen een intensief programma dat bestaat uit werken en leren en worden daarbij ondersteund door een team van ervaren BMC’ers.

In 2016 starten ruim 30 nieuwe Young Financials bij BMC.
In de afgelopen 5 jaar heeft BMC al meer dan 100 YF’ers opgeleid tot succesvolle professionals.

Inhoud traineeship BMC Young Financials

Young financials beschikken over een opleiding afgerond op minimaal hbo-niveau met de juiste specialisaties, waaronder bedrijfseconomie of overheidsfinanciën en ze hebben relevante werkervaring. Na een aantal interne introductieweken zijn de YF’ers klaar om aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers.
Het traineeship duurt 2 jaar en kenmerkt zich door een mix van kennistrainingen, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.
De YF’ers doorlopen een aantal modules, gegeven door onze eigen experts, gericht op:

 • gemeentefinanciën

 • AO/IC, inclusief Lean;

 • verdieping van o.a. soft control en investeringsbeslissingen;

 • producten en samenhang Planning en Controlcyclus;

 • bedrijfsvoering in het sociaal domein.

Direct inzetbaar tegen aantrekkelijke tarieven

Onze YF’ers zijn direct inzetbaar. Uiteraard zorgt BMC ervoor dat YF’ers er binnen hun opdracht niet alleen voor staan. Ervaren collega’s ondersteunen hen bij projectmanagement en staan stand-by voor vakinhoudelijke ondersteuning. Wij kunnen u een YF’ers aanbieden voor zowel acute, kortstondige opdrachten als voor meerjarige inzet.

BMC YF’ers zijn bijvoorbeeld inzetbaar op het gebied van:

 • Financieel adviseur/controller;

 • Financieel-administratief medewerker;

 • Ondersteuning bij adviesopdrachten;

 • Interne Control (IC)/auditing;

 • Gestandaardiseerd onderzoek en analyse;

 • Implementatie van financieel/bedrijfsvoeringsbeleid en de implementatie van dit beleid naar de praktijk;

 • Ontwikkelen van instrumenten op het gebied van bedrijfsvoering.

Onze young financials werken zelfstandig of met meerdere BMC-collega’s.

Bent u op zoek naar frisdenkers die de juiste vragen stellen, een proactieve houding hebben en blijven streven naar verbetering en het zoeken naar vernieuwing?

Download de flyer

Meer informatie

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met uw accountmanager of de commerciële binnendienst van BMC via telefoonnummer (033) 496 52 00 of stuur een e-mail naar cbd@bmc.nl.

OPLOSSING FINANCIEN-EN-BEDRIJFSVOERING

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement