Ervaren interim-managers en -bestuurders

Hoe realiseren we een gewenste organisatieverandering, waar halen we een ervaren manager vandaan bij ziekte of uitval, hoe brengen we de werkprocessen van de afdeling verder op orde? 

BMC ontzorgt woningcorporaties en andere partijen met ervaren interim-managers, die naast het ‘runnen’ van een team of afdeling ook zorgen voor verbetering van processen en onderlinge samenwerking. Onze professionals vormen het antwoord op zowel uw implementatievraagstukken als tijdelijke bezettingsproblemen binnen uw organisatie.

Ons aanbod

  • BMC beschikt over interim-managers die voor hetere vuren hebben gestaan.
  • Onze interim-managers hebben inhoudelijke kennis van de corporatie-praktijk en pakken naast de dagelijkse leiding ook de extra opgave binnen uw organisatie op.
  • Onze ervaren interim-bestuurders weten meetbare doelen te formuleren en te bereiken.
  • De juiste manager bij een fusie van corporaties, afdeling- of teamontwikkeling of tijdens de implementatie van een nieuw primair systeem.

Enkele praktijkvoorbeelden

Bij de fusie van twee woningcorporaties heeft BMC een interim-manager voor de afdeling Wonen geleverd die naast de aansturing van de afdeling tevens de samenvoeging van de twee afzonderlijke teams begeleidt. 

Bij een corporatie in Limburg levert BMC een teammanager Verhuur die de dagelijkse leiding verzorgt en het team begeleidt in de verandering naar het gebiedsgericht samenwerken en zorgt voor positionering van het team binnen de nieuwe organisatiestructuur.

Bij een corporatie in Zuid-Nederland die door mismanagement in financiële problemen is gekomen een interim-bestuurder die zowel organisatorisch als financieel en juridisch orde op zaken stelt.

Bij een Gelderse woningcorporatie een interim-manager Projectontwikkeling die nieuwe projecten acquireert en tevens een advies opstelt voor de inrichting van het gewenste nieuwe team. En bij een Brabantse gemeente een interim-manager Vastgoed en Exploitatie die naast de aansturing de herstructurering van de afdeling in gang zet.

 

naar Woningcorporaties startpagina