Amy den Broeder-van Dam

Amy den Broeder-van Dam

Jeugdhulp, Primair onderwijs Manager businessunit BMC
Work hard, play hard

Mijn topsport verleden maakt mij zeer doelgericht en doorslaggevend bij het vinden van dé oplossing voor structurele verandering en verbetering in een onderwijsorganisatie. Hierbij verlies ik nooit het sociale aspect uit het oog. Door mijn opleidingen en ervaringen als docent en pedagoog met daarnaast commerciële werkervaring kan ik goed schakelen tussen de inhoud en specifieke vragen van opdrachtgevers. 
Als senior accountmanager zal ik continu bezig zijn om mijn netwerk op een actieve en inhoudelijke wijze te onderhouden, om zodoende voor BMC, mijzelf en collega's uitdagende opdrachten te genereren. 
Samen met het Management Team ben ik verantwoordelijk voor het commerciële plan voor de Businessunit Onderwijs en Jeugd. Innoveren, professionaliseren en updaten van marktkennis zorgt constant voor beweging in het acquisitieplan. Als lid van het Management Team en voorzitter van het Commercieel Management Team denk ik tevens mee met het totaalbeleid. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de aansturing van de accountmanagers van de Businessunit Onderwijs.

Contact

Amy den Broeder-van Dam

Stel uw vraag aan Amy den Broeder-van Dam

Manager businessunit BMC
Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?