Tony van der Linden

Tony van der Linden

Primair onderwijs, Voortgezet Onderwijs Manager businessunit BMC
Vallen is niet erg, niet opstaan wel.
Naast een carrière van 11 jaar in het commerciële bedrijfsleven heb ik inmiddels ruim 26 jaar ervaring in het onderwijs, waarvan 20 jaar in een leidinggevende functie.

Het meest in mijn kracht ben ik in taakomgevingen waar in samenwerking met meerdere partijen op resultaatgerichte wijze (gezamenlijke) ambitieuze maatschappelijke doelstellingen worden nagestreefd. De inhoudelijke kwaliteit van de geleverde dienst staat bij mij altijd bovenaan. Stilstaan is voor mij geen optie. Ontwikkelen daarentegen een must. Het innoveren en optimaliseren van processen is wát ik het liefste doe. Door anderen te inspireren en samen te werken is hóe ik dat het liefste doe. Het is niet voor niets dat mijn hart ligt in de onderwijssector.

Ik ben ambitieus, betrokken en werk met (gepaste) passie en gedrevenheid. Ik werk graag voor mensen en met mensen. Mijn drijfveer is van maatschappelijke betekenis te zijn, liefst voor de minder bedeelden in onze maatschappij. Natuurlijk, krachtig en inspirerend leiderschap zijn voortvloeisels vanuit mijn persoonlijkheid. Ik ben een binder en een verbinder. Mensen stimuleren, in hun kracht zetten en laten groeien is een kwaliteit van mij.

Ik beschik over een academisch werk- en denkniveau, getypeerd door een hoog denktempo en een analytisch redeneervermogen. Ik ben in staat om rust en orde te creëren in situaties waar chaos (over)heerst, zowel voor mezelf als voor anderen. Ik overzie complexe situaties snel en weet daaraan op een koersvaste wijze richting te geven. Continu reflecteren op mijzelf en mijn geleverde werk is voor mij een vanzelfsprekendheid.
 

Contact

Tony van der Linden

Stel uw vraag aan Tony van der Linden

Manager businessunit BMC
Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?