7 aug 2018

Sport en bewegen in de buurt

Met het programma Sport en Bewegen in de Buurt wil de rijksoverheid ervoor zorgen dat mensen gemakkelijker kunnen sporten en bewegen in hun eigen omgeving (buurt, wijk, gemeente). Gemeenten en partners op het gebied van sport en bewegen staan voor een mooie maar ingewikkelde uitdaging.

BMC ondersteunt gemeenten bij het aanvragen van cofinanciering voor buurtsportcoaches en het ontwikkelen en implementeren van sport- en beweegprogramma’s in de buurt. Door haar ruime ervaring bij gemeenten, onderwijs, sport en welzijnsinstellingen onderscheidt BMC zich in het aanbod van lokaal maatwerk.

Ook voor de brede aanpak die wordt beoogd met het nieuwe rijksprogramma heeft BMC specifieke expertise in huis, bijvoorbeeld:

  • de verbinding maken tussen Wmo, wijkbeleid en veiligheid met sport en bewegen;

  • het gebruik van ruimten en accommodaties effectiever en efficiënter organiseren;

  • samenwerking bevorderen tussen onderwijs, naschoolse opvang en sportaanbieders.

Download de informatieleaflet ‘Sport en bewegen in de buurt’

Meer informatie

Voor meer informatie en voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak kunt u contact opnemen via telefoonnummer (033) 496 52 00. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

OPLOSSING SPORT-EN-BEWEGEN

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement