5 nov 2018

De toekomst van de jeugdhulp

Na de publicaties in 2012 en 2015 in het kader van de decentralisatie van de jeugdzorg presenteren wij hierbij een derde editie van ‘De toekomst van de jeugdhulp’. In deze editie staan we stil bij transformatie van de jeugdhulp.

De afgelopen jaren zijn zowel gemeenten als zorgaanbieders vooral met transitie en systeemwijzigingen bezig geweest. Nu, in 2018, is er ruimte voor ontwikkeling en vernieuwing: transformatie. Maar hoe begint dit, wie zijn daarvoor nodig en wat jaagt transformatie aan

Deze vragen worden aan de hand van de thema’s samenwerking, inkoop, integraliteit, preventieve jeugdhulp en drang vanuit tien verschillende perspectieven belicht. Bestuurders en professionals zijn aan het woord over hetgeen zij zien, ervaren en ambiëren. Het resultaat is een bundel met interviews en verhalen uit de praktijk.

Laat u inspireren door de verhalen uit de uitvoeringspraktijk en benut de kansen die de transformatie van de jeugdhulp u biedt.

Download 'de toekomst van de jeugdhulp'

Meer informatie

Voor meer informatie en voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak kunt u contact opnemen met Martine Abercrombie, senior adviseur, via telefoonnummer 06 - 30 34 50 65 of per e-mail naar martine.abercrombie@bmc.nl.

PUBLICATIE JEUGDHULP

Gerelateerde artikelen

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement