11 mrt 2019

BMC mantelpartij voor SIVON

Met de komst van de nieuwe privacywetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming, ook wel AVG) is ieder schoolbestuur verplicht om te beschikken over een Functionaris Gegevensbescherming (FG). Dit is iemand die binnen de organisatie toezicht houdt op de naleving van de AVG. Als landelijke inkooporganisatie voor onderwijs in Nederland heeft SIVON vastgesteld dat BMC voldoet aan de kwaliteitscriteria voor de FG's en heeft daarom BMC als mantelpartij voor het inzetten van FG’s gecontracteerd.

BMC beschikt over expertise op het gebied van privacywetgeving én onderwijs en is daarom de partner bij uitstek als het gaat om FG as a service voor het onderwijs.

Lees ook 'Informatiebeveiliging en privacy in het onderwijs'.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de FG en hoe u een geschikte FG kunt vinden? Dan kunt u contact opnemen met senior adviseur Alex Commandeur via telefoonnummer 06 - 82 12 03 17 of per email naar alex.commandeur@bmc.nl, of met adviseur Martijn van Engelen via telefoonnummer 06 - 10 58 00 34 of per email naar martijn.van.engelen@bmc.nl. U kunt ook gebruikmaken van onderstaand contactformulier. Als u lid bent van SIVON, kijk dan ook eens op de website van SIVON.

AVG NIEUWS INFORMATIE--EN-GEGEVENSMANAGEMENT INFORMATIEBEVEILIGING

Gerelateerde artikelen

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement