6 mrt 2019

Terugblik BMC Cultuurconferentie 2019

Donderdag 7 februari, CODA Apeldoorn: 150 professionals uit de wondere wereld van cultuur en erfgoed waren bijeen om met elkaar te verkennen wat de succes- en faalfactoren zijn van bovenlokale samenwerking. Een thema dat in een stroomversnelling is gekomen door het initiatief van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) om regionale samenwerking in cultuur en erfgoed te stimuleren, te beginnen met het opstellen van regionale cultuurprofielen.

Als BMC-team Cultuur & Erfgoed kijken we terug op een geslaagde cultuurconferentie. We bevonden ons in goed gezelschap; zowel beleidsmakers van de overheden als staf/directies van cultuur- en erfgoedinstellingen waren ruim vertegenwoordigd. We hadden prima inleidingen en goede discussies in verschillende deelsessies. In dit artikel geven we een korte impressie van de conferentie, voorzien van de belangrijkste inzichten en conclusies.

Lees het verslag

 

Meer informatie & contact

Wilt u meer weten over de dienstverlening van het BMC-team Cultuur & Erfgoed? Kijk dan op www.bmc.nl/werkvelden/cultuur-erfgoed of neem contact op met Marco van Vulpen, partner Cultuur en Erfgoed, via telefoonnummer 06 - 46 43 58 30 of per e-mail naar marco.van.vulpen@bmc.nl.

> Ga terug naar werkveld Cultuur en Erfgoed

VERSLAG CULTUUR-EN-ERFGOED CULTUUR-EN-ERFGOED

Gerelateerde artikelen

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement