1 sep 2017

Wij maken ons hard voor een sterke cultuur- en erfgoedsector

Ons BMC-team Cultuur & Erfgoed bestaat uit professionals met praktijkervaring in eindverantwoordelijke posities in de cultuur-, media- en erfgoedsector.

Voor culturele instellingen maken wij businessplannen, verbeteren we de governance, de werkorganisatie en de bedrijfsvoering en bieden we begeleiding bij accommodatievraagstukken. Wij staan overheden bij om hun cultuurbeleid vorm te geven, sectoranalyses uit te voeren, verzelfstandigingen en/of fusies te begeleiden en plannen te maken voor nieuwe culturele voorzieningen.

Het BMC-team Cultuur & Erfgoed is gespecialiseerd in meervoudige complexe opdrachten, waarvoor verschillende expertises nodig zijn. We doen aan conceptontwikkeling, maar zijn ook in de uitvoering ‘hands-on’ in verschillende rollen: als adviseur, verandermanager, kwartiermaker, directievoerder en bestuurlijk verantwoordelijke. Kortom, het BMC-team Cultuur & Erfgoed biedt advies, onderzoek, projectleiding en directievoering op maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met Marco van Vulpen, partner Cultuur en Erfgoed, via telefoonnummer 06-46435830 of per e-mail naar marco.van.vulpen@bmc.nl.

 

> Ga terug naar werkveld Cultuur en Erfgoed

CULTUUR & ERFGOED NIEUWS