3 aug 2018

Vastgoedpaspoort

Een optimale vastgoedportefeuille is iets wat elke gemeente nastreeft. Het Vastgoedpaspoort van BMC helpt u om dit doel te bereiken.

De vastgoedportefeuille in balans brengen is vandaag de dag bij veel gemeenten erg complex. Dit komt door financiële, demografische, maatschappelijke en organisatorische ontwikkelingen. Het Vastgoedpaspoort levert grip op uw vastgoedportefeuille en helpt u bij het maken van weloverwogen vastgoedbeslissingen: verkopen, aanhouden of opknappen.

Het Vastgoedpaspoort is een instrument dat ondersteuning biedt bij het maken van vastgoedbeslissingen. Bij het bepalen van de prestaties van vastgoed houdt het Vastgoedpaspoort rekening met uw gemeentelijke doelstellingen en maatschappelijke programma’s. Het stelt uw gemeente in staat om een zorgvuldige relatie te leggen tussen functionele prestaties, financieel rendement en maatschappelijke waarden van het vastgoed.

Download hier de leaflet

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met Jan van Dieren, partner Ruimtelijke Ontwikkeling, via telefoonnummer 06-51171368 of per e-mail naar jan.van.dieren@bmc.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

OPLOSSING RUIMTELIJKE-ONTWIKKELING

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement