22 mrt 2024

De Carrièrebeurs Overheid (onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs)

Datum: 22 & 23 maart 2024

Tijd: 09:30 - 17:30

Adres: RAI Amsterdam

Claim hier jouw gratis ticket voor de Nationale Carrièrebeurs

Kom jij dit jaar ook naar de Nationale Carrièrebeurs? Dan ontmoeten we je met veel plezier in de BMC-stand! Daar gaan we graag met jou in gesprek over waar je staat in je loopbaan of persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij staan klaar om hier met jou over te sparren én om samen te onderzoeken welke mogelijkheden we jou als BMC kunnen bieden. Uiteraard onder het genot van een heerlijke kop koffie!

Overweeg je om in de publieke sector aan de slag te gaan, ben je zoekende in wat voor baan bij je past of wat de volgende stap is in jouw carrière? Misschien ben je heel concreet op zoek naar een baan in het advies- of interimvak of geïnteresseerd in een van onze traineeships? Of zoek je naar een baan en werkgever waar je écht iets kunt betekenen voor de maatschappij? Wat de vraag of reden van jouw bezoek aan de Nationale Carrièrebeurs ook is, wij nemen graag de tijd om je verder te helpen.

Ben je al nieuwsgierig?

BMC is een gerenommeerd adviesbureau in de publieke sector, al noemen wij onszelf liever een expertisebureau. Als BMC’er draag je duurzaam bij aan effectieve, krachtige oplossingen voor maatschappelijke en/of bestuurlijke uitdagingen. Dit doe je voor opdrachtgevers als gemeenten, provincies, de rijksoverheid, de corporatiesector, waterschappen of onderwijs- en zorgaanbieders. Waar jij je ook in je loopbaan bevindt - of je nu aan de start staat van je carrière of je al tot senior professional hebt ontwikkeld - voor elke loopbaanfase hebben wij een functie beschikbaar. Denk aan de rol van trainee , adviseur , senior adviseur en managing consultant.

Meer informatie:

Kom met ons in contact

Neem bij vragen over onze deelname aan De Carrièrebeurs Overheid of over werken bij BMC gerust contact met ons op via onderstaand formuiler. 

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement