7 aug 2018

Slim bezuinigen op sport, de mogelijkheden op een rij!

Steeds meer gemeenten gaan over tot omvangrijke ombuigingsoperaties. De insteek verschilt daarbij van kritisch kijken naar uitgaven tot een essentiële discussie over de eigen bestuurlijke rol en ambities. Waar de kaasschaafmethode niet meer effectief lijkt te zijn, staan we voor de vraag of er binnen het sport- en accommodatiebeleid gerichte strategische keuzes gemaakt moeten worden om verder bezuinigingen door te voeren. Is er überhaupt nog wel te bezuinigingen in de sport?

BMC ondersteunt u om de mogelijkheden en onmogelijkheden in beeld te brengen en u deze gerichte keuzes weloverwogen te kunnen laten maken. Op onderstaande terreinen bieden wij expertise en hebben wij ruime ervaring in het creatief bezuinigen of besparen zonder daar de doelstellingen van uw sportbeleid onder te laten lijden.

Download de Sportbrochure

Meer informatie

Voor meer informatie en voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak kunt u contact opnemen via telefoonnummer (033) 496 52 00. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

OPLOSSING SPORT-EN-BEWEGEN

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement