Geniet samen met BMC van de wereldberoemde Matthäus-Passion!

In het kader van 'samenspel' biedt BMC met veel plezier een onvergetelijke muzikale ervaring aan rondom de wereldberoemde Matthäus-Passion. Want: muziek verbindt! Samenspel is daarvoor essentieel. En dat zien wij ook in de dagelijkse praktijk. Een goed resultaat voor de inwoner, cliënt en leerling, vraagt om een soepele samenwerking, afstemming en duidelijke rolverdeling tussen overheid en partners.  

Avonduitvoering Matthäus-Passion

Op 1 april 2023 woont u de avonduitvoering (inclusief welkomstdrankje en diner) bij van de wereldberoemde Matthaüs-Passion in het AFAS Theater in Leusden. De avond begint om 16.30 uur en duurt tot 22.15 uur. Nadere informatie volgt, maar als tipje van de sluier kunnen wij u alvast laten weten dat u  voorafgaand aan het concert een mini-masterclass volgt, waarbij de musici u aan de hand van fragmenten meenemen door de Matthäus-Passion.

Optioneel: inhoudelijke masterclass

Voor de liefhebber: u kunt optioneel óók nog een inhoudelijke masterclass over de Matthäus-Passion volgen. Deze vindt plaats op 25 maart 2023 in het AFAS Theater in Leusden. De aanvang vindt plaats om 18.00 uur met een inloop met broodjes en drankjes. Om 19.00 uur start de masterclass en krijgt u een inkijkje in het leven van Johann Sebastian Bach. U komt te weten hoe hij zijn meesterwerk componeerde en leert over de opbouw en de symboliek die Bach in het stuk heeft gebracht. U krijgt uitleg aan de hand van beeld en geluid, ondersteund door muziek. Zo begrijpt u de context beter en wordt de uitvoering van de Matthäus-Passion nog specialer. Tijdens de pauze krijgt u ook een hapje en drankje aangeboden. Om 22.00 uur is het programma afgelopen

Bent u erbij? Meld u dan nu aan!

Meld u aan voor de wereldberoemde Matthäus-Passion

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement

  Over BMC

  BMC staat voor verbinding. Samen met onze opdrachtgevers zorgen wij voor effectieve, krachtige oplossingen voor uitdagingen in de publieke sector. Met raad en daad: advies dat anticipeert op nieuwe ontwikkelingen én praktische implementatie. Samen maken wij het verschil voor inwoner, leerling en cliënt.

  Voorwaarden

  • Specifieke informatie over het evenement (definitieve tijden, locatie, etc.) volgt zodra bekend. Hierover informeren wij u na bevestiging van deelname.
  • Het evenement kent een beperkte beschikbaarheid; er is plek voor maximaal 75 personen. Aanmelding biedt geen garantie voor deelname; het betreft een reservering. Bevestiging gebeurt per e-mail.
  • BMC heeft het recht uw aanmelding niet te accepteren of te annuleren. 
  • Mocht u een reservering hebben gedaan en onverhoopt verhinderd zijn, neem dan svp contact met ons op via: aanmeldingen@bmc.nl  
  • Deelname aan het evenement is niet overdraagbaar.