Thijs Berkers

Thijs Berkers

Financiën & Bedrijfsvoering, HRM senior commercieel manager
Altijd op zoek naar dé beste kandidaat voor onze opdrachtgevers
Sinds 2003 ben ik werkzaam in de publieke sector in verschillende functies zoals adviseur P&C, afdelingshoofd en concerncontroller bij verschillende gemeenten, waterschappen, enz. Vanuit deze ervaring, maar zeker ook vanuit mijn betrokkenheid voor onze opdrachtgevers, ben ik altijd op zoek naar de best passende oplossing voor het vraagstuk van onze klanten. Ik krijg veel energie van een tevreden klant en adviseur!

Als senior accountmanager binnen de businessunit Financiën & Bedrijfsvoering (F&B) in de regio zuid-nederland (Brabant, Limburg, Gelderland) onderhoud ik het netwerk in deze regio, door me actief te verdiepen in wat er speelt bij onze (potentiële) opdrachtgevers. Vanuit mijn eigen kennis en ervaring weet ik de vraagstukken op een goede manier te vertalen naar een passende oplossing en de juiste kandidaten aan u als opdrachtgever voor te leggen.

Daarnaast ben ik als lid van het MT F&B verantwoordelijk voor een groep adviseurs in het zuiden van het land en lever ik een bijdrage aan de interne bedrijfsvoering van onze businessunit. Tenslotte ben ik binnen BMC actief bezig met de ontwikkeling van de 'in control piramide' en het eerste aanspreekpunt voor BMC Insight (app voor het digitaliseren van de P&C cyclus).

Graag kom ik met u als opdrachtgever in gesprek om samen met u een oplossing te vinden voor de uitdagingen binnen uw organisatie. Ik hoor graag van u!

Contact

Thijs Berkers

Stel uw vraag aan Thijs Berkers

senior commercieel manager
Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?