Jan van Dieren

Jan van Dieren

Ruimtelijke Ontwikkeling Manager businessunit BMC
Ik sta voor het realiseren van passende oplossingen bij ruimtelijke vraagstukken door betrokken adviseurs. Mijn drive is: betekenisvol voor mensen zijn, zodat zij langdurend met kwaliteit aanwezig kunnen zijn in de sociale of fysieke omgeving. Dit moet het resultaat zijn voor mijn klanten en hun burgers, maar zeker ook voor mijn adviseurs.

Mijn energie haal ik uit het met mensen samenwerken en daarnaast er toe doen. Dit vind ik in de samenwerking met mijn adviseurs, maar ook in de relatie met mijn opdrachtgevers. Samen naar beter is de slogan van ons bedrijf en dat is ook mijn persoonlijke drijfveer in mijn werk. Verder vind ik het belangrijk dat ik samen met mijn omgeving met andere ogen naar dezelfde werkelijkheid kan kijken, daarom gooi ik regelmatig die steen in de vijver om te zien welke andere opties dit geeft.

Specialismen: Kennis van vastgoed, omgevingsrecht, Omgevingswet en mensen. Op een ander manier kijken naar bedrijfsvoering, proces en kosten in relatie tot de wetgeving (Omgevingswet) en ontwikkelingen binnen het ruimtelijk domein. Van buiten naar binnen denken, niet regel gestuurd maar oplossing gestuurd en dingen mogelijk maken!

Contact

Jan van Dieren

Stel uw vraag aan Jan van Dieren

Manager businessunit BMC
Wat zijn uw gegevens?
Waar zal het gesprek over gaan?