22 feb 2018

BMC aanwezig op de Health Business Week

Deze week vindt de Health Business Week plaats in Rotterdam en BMC is van de partij. Dit jaarlijks terugkerende evenement, georganiseerd door de Faculty Association SHARE, verbindt studenten en jonge professionals in de zorg met verschillende organisaties binnen de zorgsector.

De Health Business Week is een grootschalig carrière-evenement gericht op de kennismaking tussen (potentiële) zorgprofessionals en verschillende organisaties variërend van zorginstellingen, zorgverzekeraars en zorgontwikkelaars tot adviesbureaus, zoals BMC. Daarnaast biedt het evenement gelijkgestemden de kans om zich te verdiepen in het werkveld en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden alsmede de dagelijkse werkpraktijk in de branche. Ook is er volop mogelijkheid om expertise uit te wisselen.

Het evenement, met dit jaar als centrale thema ‘Dare to Care’, omvat onder andere verschillende workshops, bedrijfspresentaties en een netwerkborrel. BMC is aanwezig tijdens de netwerkborrel om meer te vertellen over de loopbaanmogelijkheden die zij biedt binnen het werkveld Zorg en zal tevens een presentatie geven over haar activiteiten binnen het zorgconsultancyveld.

Volgens de organisatoren van de Health Business Week is er voor iedere student wat wils, “ongeacht in welke fase van je opleiding je zit”.

Lees het volledige artikel

Meer informatie

Voor meer informatie of een (vrijblijvende afspraak) kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (033) 496 52 00 of via het contactformulier.

ZORG VERSLAG