8 mrt 2017

‘Als je het mij vraagt’ in finale Gouden Oor Award Zorg 2017

Het programma Als je het mij vraagt van Stichting Dichterbij staat in de finale van de Gouden Oor Award Zorg 2017. Als je het mij vraagt is opgezet door Hans Oosterkamp (projectleider), Lieke Brouwer en Willem de Vries.

Als je het mij vraagt is een programma waarmee de wensen van cliënten op gebied van wonen, werken en vrije tijd worden verzameld. De jury van Gouden Oor noemt het sterk dat Dichterbij de bezuinigingen in 2015 heeft aangegrepen om anders te gaan denken en cliënten zelf te vragen wat de beste zorg is. Ook vindt ze het krachtig dat Als je het mij vraagt met eenvoudige kaarten de behoeften en wensen van cliënten goed in beeld brengt en dat deze in een samenspel van cliënten, verwanten en medewerkers worden gerealiseerd.

Over de award

De Gouden Oor Award voor de Zorg is een prijs voor het effectief luisteren naar mensen die zorg gebruiken. De andere genomineerden zijn Care for Cancer en Cicero Zorggroep. De award wordt dit jaar uitgereikt op 16 maart 2017.

Klik hier voor meer informatie over de Gouden Oor Award of neem contact op met senior adviseur Alex Commandeur via telefoonnummer 06-82120317 of per e-mail naar alex.commandeur@bmc.nl.

VERSLAG ZORG