6 jul 2018

Planning & Control: BMC Insight

Op elk tijdstip over de juiste informatie kunnen beschikken, toegankelijk en direct bruikbaar, dat is essentieel voor raadsleden, collegeleden en ambtenaren. BMC Insight maakt bedrijfsvoering en control dienstbaar aan uw kernopgaven als publieke organisatie.

BMC biedt nu de BMC Insight-app aan die volledig grip geeft op de P&C-processen, waarmee iedere gebruiker op een efficiënte manier zijn eigen ordening kan aanbrengen in het totaal van informatie. Een grote verbetering in vergelijking met de traditionele situatie: minder ingewikkeld en minder omslachtig.

Download de leaflet Planning & Control

Wethouder Peter Feller, van gemeente Goeree-Overflakkee, is enthousiast over de BMC Insight-app en het gebruiksgemak:

De BMC Insight-app is een mooi vormgegeven, maar vooral laagdrempelige app, die zeer eenvoudig is in gebruik. Wij willen als gemeente graag op een toegankelijke manier inzicht geven in de begroting en in andere financiële beleidsdocumenten. Deze app draagt daar zeker aan bij, doordat de informatie direct toegankelijk en beschikbaar is voor iedereen die iets wil weten over de financiën en plannen van de gemeente.

Meer weten?

Voor meer informatie of voor een oriënterende afspraak, kunt u contact opnemen met senior adviseur Thijs Berkers via telefoonnummer 06-21489476 of per e-mail naar thijs.berkers@bmc.nl.

OPLOSSING FINANCIEN-EN-BEDRIJFSVOERING

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement