4 sep 2018

Key Control Dashboard: Integraal en aantoonbaar in control

Voor het succes van uw organisatie is grip op de kwaliteit van bedrijfsprocessen en de interne beheersing onmisbaar. Informatie is vaak in overvloed aanwezig, maar versnipperd door de organisatie, waardoor verantwoordingsinformatie moeilijk tot stand komt. Er is behoefte aan integraal inzicht, kwalitatieve stuur- en verantwoordinginformatie en effectieve interne controle en risicomanagement.

Het Key Control Dashboard biedt dit integrale inzicht. Het ondersteunt de belangrijkste processen en voldoet aan de hoogste controlestandaarden en aan de vereisten voor informatieveiligheid. Het gebruik van het Key Control Dashboard betekent dat uw organisatie:

  • op een intelligente wijze onderbouwd een In-control statement en een rechtmatigheidsverklaring kan afgeven;
  • voldoet aan de geldende wet- en regelgeving;
  • de accountantskosten en cost- of control kan beheersen.

Download de brochure

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek neem u contact op met senior adviseur Daniël Visser, via telefoonnummer 06 - 51 71 34 00 of per e-mail naar daniel.visser@bmc.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

 

OPLOSSING FINANCIEN-EN-BEDRIJFSVOERING

Gerelateerde artikelen

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement