13 jul 2018

De Avg en privacy: Het begin is gemaakt. Hoe nu verder?

In veel organisaties is de afgelopen maanden hard gewerkt aan privacy. De datum van 25 mei 2018, waarop de Avg van kracht werd, is daarbij een belangrijke mijlpaal geweest. De goede stappen die de afgelopen periode zijn gezet, zijn vaak pas het begin. Waar de nadruk heeft gelegen op de meest urgente punten zijn andere aspecten van de Avg vaak nog blijven liggen.

Om als organisatie verder te kunnen groeien is het belangrijk te weten waar je staat en waar nog werk te doen is. Het gaat daarbij om  overzicht over de gehele breedte van de Avg. BMC heeft een instrument ontwikkeld dat dit inzicht biedt.

Download de flyer

Meer informatie

Meer weten of een afspraak voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op via telefoonnummer (033) 496 52 00 of stuur een e-mail naar een van de gespecialiseerde adviseurs: Julius Duijts, Alex Commandeur of Willem de Vries. U kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

OPLOSSING INFORMATIE- EN GEGEVENSMANAGEMENT

Contact

Uw privacy is belangrijk voor ons. BMC gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement

    Gerelateerde artikelen