Training Verdieping op de jaarrekening

Voor gevorderde medewerkers financiën, zoals financieel-administratieve krachten, consulenten, adviseurs en P&C-medewerkers.

  • opleidingsvorm: training

  • domein: Publiek domein

  • duur: 2 dagdelen

Startdata en inschrijven

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor gevorderde medewerkers financiën, zoals financieel-administratieve krachten, consulenten, adviseurs en P&C-medewerkers, die een jaarrekening moeten samenstellen of een bijdrage aan dat proces moeten leveren. Er is geen voorkennis vereist.

Doel

Het je eigen maken van het proces van de jaarrekening, zodat je deze kunt opleveren of er een bijdrage aan kunt leveren.

Inhoud

In deze training neemt de trainer je mee in het proces vanaf de planning tot en met het opleveren van een jaarrekening als document. Daarbij komen ook de bijbehorende formele kaders en de bestuurlijke component aan bod.

Resultaat

Na het volgen van deze training heb je zicht op het proces voor het samenstellen van de jaarrekening en op de activiteiten en verwachtingen die daarvan een onderdeel zijn. Ook heb je inzicht in de formele voorwaarden (BBV et cetera), waaraan een jaarrekening moet voldoen. Je kunt de jaarrekening zelf opstellen of een waardevolle bijdrage leveren aan het proces. 

Opzet

  • duur training: 2 dagdelen van 4 uur
  • zelfstudie: n.v.t.
  • aantal deelnemers: 8-16
  • locatie: Amersfoort

Na een plenaire presentatie en het bespreken van een voorbeeld jaarrekening ga je samen met andere deelnemers in groepjes van 3 of 4 personen de jaarrekening van een klantorganisatie bespreken en toelichten.

Vervolgtraject

N.v.t.

Certificaat

Bewijs van deelname.

Trainer

Arie van Dieren: 'Mijn werk is zeer gevarieerd, van het bijdragen aan P&C-producties tot training verdieping op de jaarrekening portret trainer arie van dierenverbetering van de processen rondom financiële informatievoorziening. Ik organiseer het proces
van de financiële functie aan de voorkant goed, zodat reparatiewerk later wordt voorkomen.
Om zo de efficiency en de financiële (stuur)informatie te verbeteren. Ik werk altijd in het hart van de financiële functie.' 

Kosten

€ 695 excl. BTW (inclusief kosten voor studiemateriaal, locatie- en arrangementskosten).

Inschrijven en startdata

Startdata en inschrijven

Meer weten?

Wil je meer weten over deze training? Neem contact op het BMC Ontwikkelcentrum: 033 - 445 90 94, academie@bmc.nl.

Meer weten over ons overige aanbod opleidingen en trainingen? Ga naar Training en opleiding.

Gerelateerde opleidingen en trainingen