3 apr 2023

Terugblik Webinar Optimale Ontwikkelkansen Kinderen

BMC organiseerde op 21 maart een boeiend webinar waarin de optimale ontwikkelkansen van kinderen centraal stonden. Aan tafel werd gesproken over actuele vraagstukken zoals bestaanszekerheid, armoede, schulden, stress, de school als vindplaats en de druk op de jeugdzorg. Samen onderzochten we de invloed hiervan op de ontwikkeling van kinderen en de gezinnen waarin zij opgroeien en wat er nodig is om ervoor te zorgen dat alle kinderen kunnen blijven meedoen. Want hoe zorgen we er met z’n allen voor dat ook kwetsbare gezinnen rustig kunnen slapen?

Het gesprek werd geleid door de inspirerende programmamaker en presentator Karim Amghar. Samen met een divers panel van tafelgasten werd er een interessante dialoog gevoerd. Aanwezig waren Johan van Triest (voorzitter College van Bestuur Aloysius Stichting), Abdelhamid Idrissi (Stichting Studiezalen) en Sunita Biharie (wethouder werk&inkomen, welzijn en sport van de gemeente Apeldoorn). Vanuit BMC schoven aan Yasmine Bayoumy (managing consultant armoede en bestaanszekerheid) en Hans du Prie (strategisch adviseur jeugd). Het webinar werd uitgezonden vanuit School2Care Laakhaven.

Heeft u het webinar gemist of wilt u het nog eens rustig terugkijken? Bekijk dan de video hieronder:

 

 

Wilt u na het bekijken van dit webinar verder praten? Neem dan contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Yasmine Bayoumy managing consultant 06 - 17 75 04 28
Rolf Snaterse managing consultant Jeugd & Onderwijs 06 - 82 82 66 82 Bekijk profiel
Liesbeth Sturing Jeugdhulp managing consultant, expert verbinding onderwijs jeugdhulp 06 - 53 41 87 38 Bekijk profiel
BLOG JEUGD-EN-ONDERWIJS SPECIALISTISCHE-JEUGDHULP TOEGANG-JEUGDHULP JEUGDBESCHERMING-EN-VEILIG-THUIS VERSTERKEN-SOCIALE-BASIS OPTIMALE-ONTWIKKELKANSEN-KINDEREN

Gerelateerde artikelen